ΕΠΣ Θρακης: 7η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Το Σάββατο στις 15:00 συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης με την 7η αγωνιστική.
 
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοσμίου θα υποδεχθεί στην έδρα του την Δόξα Σώστη με στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η ομάδα Σώστη μετράει 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους θα αγωνιστούν ο γηπεδούχος Σπάρτακος με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Οι γηπεδούχοι που είναι σε αγωνιστική άνοδο προέρχονται από ήττα με την Ελπίδα Σαπών εκτός έδρας μετά από καλή εμφάνιση και θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζημιά. Στο στρατόπεδο του Μέγα, που την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε «αέρας» από τους Ασωμάτους με 0-6, δεν υπάρχει ούτε καν σκέψη για απώλεια βαθμών, γιατί κάτι τέτοιο ίσως να τους αφήσει πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και η νίκη είναι το μόνο ζητούμενο για την ομάδα του Ιάσμου.
 
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα αναμετρηθεί στο γήπεδο της με τη Δόξα Γρατινής με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή. Η Δόξα Γρατινής, που την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με τον Ορφέα Ξυλαγανής 2-2, σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς η ομάδα του Τάσου Μπόζη παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους.
 
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Ξυλαγανή όπου ο τοπικός Ορφέας θα αγωνιστεί κόντρα στην Ελπίδα Σαπών. Και οι δύο ομάδες είναι σε αγωνιστική άνοδο με τον Ορφέα να είναι αήττητος 4 αγωνιστικές και προέρχεται από ισοπαλία εκτός έδρας 2-2 απέναντι στη Δόξα Γρατινής ενώ η Ελπίδα μετράει τέσσερις νίκες και το προηγούμενο Σάββατο κέρδισε εντός 3-2 τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.
 
Στην Αίγειρο ο Αστέρας θα επιδιώξει τη νίκη που αγνοεί εδώ και τέσσερις αγωνιστικές απέναντι στην Ένωσης Ασωμάτων που και αυτή ψάχνει το αγωνιστικό της come back, καθώς έχει 5 συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς.
 
Τέλος στις Σάπες θα αγωνιστούν ο Ηρακλής με τον Ορφέα Στρύμης. Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους, που θυμίζουμε πως την προηγούμενη αγωνιστική παρουσιάστηκαν με 10 παίχτες απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και είναι άγνωστο πόσοι θα αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι. Βάσει αγωνιστικού επιπέδου και ρόστερ ο Ορφέας Στρύμης θα πετύχει μια εύκολη νίκη, που θα τον ανεβάσει στους 10 βαθμούς, αλλά όλα κρίνονται στο γήπεδο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της A΄ κατηγορίας 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Τζιώτζιος
Ορφέας Ξυλαγανής – Ελπίδα Σαπών: Γκράνας, Ρόιδος, Καρακασίδης
Αστέρας Αιγείρου – Ένωση Ασωμάτων: Δρακίδης, Δανδανίδης, Καραγιάννης
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Δόξα Γρατινής: Παπαγεωργίου, Μωραϊτης, Ντοσίδης
Ηρακλής Σαπών – Ορφέας Στρύμης: Χαμαλίδης, Τσιλφίδου, Τανανάκη
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Σώστη: Κακουλίδης, Χούσκογλου, Γκιόσης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.