ΕΠΣ Θρακης: 6η Αγωνιστικη Play Off Α΄ ερασιτεχνικης κατηγοριας

Πρεμιέρα δεύτερου γύρου με τρεις ομάδες να διεκδικούν την άνοδο

Με την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου συνεχίζονται το Σάββατο, στις 17:00, τα Play Off της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης στην  οποία το ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ντέρμπι  που θα γίνει στον Ίασμο μεταξύ του δεύτερου Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και της πρωτοπόρου Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.
 
Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένας βαθμός και προέρχονται από δύσκολες και σημαντικές νίκες εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε την ανατροπή στην Ξυλαγανή και κέρδισε τον Ορφέα με 2-3 και με νίκη προσπερνάει την αντίπαλο του και θα πάει πρώτος με 2 βαθμούς διαφορά. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου σε ένα παιχνίδι θρίλερ το προηγούμενο Σάββατο  πήρε την νίκη με 3-4 επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου και θέλει τη νίκη που θα της δώσει αβαντάζ τεσσάρων βαθμών από τους αντιπάλους της.
 
Ο  ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά  την ήττα από τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες για την άνοδο και για αυτό θα τα δώσει όλα για την νίκη απέναντι στη μαχητική Δόξα Γρατινής εκτός έδρας.
 
Στην Ξυλαγανή ο γηπεδούχος  Ορφέας θα υποδεχθεί την Ελπίδα Σαπών.  Την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της, η Ελπίδα ηττήθηκε από τη Δόξα Γρατινής  με 1-2 και ουσιαστικά τέθηκε εκτός του στόχου της ανόδου. 

 Το πρόγραμμα και οι διαιτητές  της 6ης αγωνιστικής  των Play Off 

 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Τζιώτζιος
Ορφέας Ξυλαγανής – Ελπίδα Σαπών: Γκράνας, Δανδανίδης, Γιασάρης
Δόξα Γρατινής – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Ρόιδος, Μωραΐτης, Μπαλάφας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.