ΕΠΣ Θρακης: 6η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Αισίως φτάσαμε στα μισά του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης και το Σάββατο στις 15:00 θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική.
 
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ Κοσμίου αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον Ηρακλή Σαπών των χιλίων προβλημάτων ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς πολλά ακούγονται πως η αποχώρηση του από το πρωτάθλημα είναι δεδομένη.
 
Τους τρείς βαθμούς, που θα τον διατηρήσουν κοντά στην κορυφή, θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Ένωση Ασωμάτων. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από άνετη νίκη με 3-0 επί του Ορφέας Στρύμης την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η Ένωση Ασωμάτων μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
 
Στον Σώστη θα αναμετρηθούν η τοπική Δόξα με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Η ομάδα του Σώστη δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, ήδη έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και σίγουρα θα παλέψει για τους βαθμούς. Από την άλλη το Νέο Σιδηροχώρι που μοιράζεται τη 2η θέση με τον Ίασμο δεν θέλει να αφήσει βαθμούς στον Σώστη και θα τα δώσει όλα για τη νίκη που θα τη διατηρήσει στο κυνήγι της πρωτιάς.
 
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στις Σάπες μεταξύ της Ελπίδας και του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων. Και οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια αρχίζουν να ανεβαίνουν αγωνιστικά και να παίρνουν αποτελέσματα. Η Ελπίδα έχει τις τρείς τελευταίες αγωνιστικές ισάριθμές νίκες ενώ ο Σπάρτακος το προηγούμενο Σάββατο πέτυχε την πρώτη του νίκη επί της Ένωσης Ασωμάτων με 3-0.
 
Στο γήπεδο του Κάλχα η τυπικά γηπεδούχος Δόξα Γρατινής θα υποδεχθεί τον Ορφέα Ξυλαγανής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 5η θέση με 7 βαθμούς, όσους και ο Αστέρας Αιγείρου και θα προσπαθήσουν φύγουν με κάποιον βαθμό. Η Δόξα Γρατινής είναι χωρίς νίκη τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και προέρχεται από ήττα από την Ελπίδα Σαπών με 2-1. Από την άλλη ο Ορφέας Ξυλαγανής είναι σε αγωνιστική άνοδο καθώς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει πετύχει τις δύο του νίκες στο πρωτάθλημα, επί του Ηρακλή Σαπών και της Δόξας Σώστη αντίστοιχα.
 
Τέλος Ορφέας Στρύμης και Αστέρας Αιγείρου θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της ΕΠΣ στον Ραδιοφωνικό σταθμό.
 
Οι τυπικά γηπεδούχοι, που ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με 3-0 θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρα Αιγείρου, που το καλό ξεκίνημα των δύο πρώτων αγωνιστικών δεν είχε συνέχεια, καθώς μετράει δύο συνεχόμενες ήττες και μια ισοπαλία. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της A΄ κατηγορίας 

Ελπίδα Σαπών – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
Ένωση Ασωμάτων – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Δόξα Γρατινής – Ορφέας Ξυλαγανής
Ορφέας Στρύμης – Αστέρας Αιγείρου
Δόξα Σώστη – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ηρακλής Σαπών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.