ΕΠΣ Θρακης: 5η Αγωνιστικη Play Off Α΄ Ερασιτεχνικης Κατηγοριας

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής που διεξήχθη την Τετάρτη έδωσαν  νέο ενδιαφέρον στα Play Off τις Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς πλέον και οι 4 ομάδες είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου στην Γ΄εθνική κατηγορία.

Ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική είναι η 5η αγωνιστική που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο, στην οποία δεσπόζει το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ Κοσμίου και  της πρωτοπόρου Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου .
 
Οι γηπεδούχοι  που την Τετάρτη ήρθαν ισόπαλοι στο γήπεδο τους με τον Μέγα Αλέξανδρο (1-1), πλέον είναι 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή και με νίκη ξεπερνούν βαθμολογικά τους αντιπάλους τους και θα έχουν αυτοί το πλεονέκτημα για την άνοδο. Από την άλλη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που ηττήθηκε την Τέταρτη από την Ελπίδα Σαπών, είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς σε περίπτωση ήττας ανάλογα με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής μπορεί να βρεθεί και στην τρίτη της βαθμολογίας.
 
Ο δεύτερος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αγωνίζεται εκτός έδρας  με τον  μαχητικό Ορφέα Ξυλαγανής.

Στόχος της ομάδας του Σάββα Αϊβάζη είναι μόνο οι τρείς βαθμούς με την ελπίδα πως στο ντέρμπι του Κοσμίου η Δόξα   θα έχει νέο στραβοπάτημα ώστε νε βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Στο γήπεδο της η Ελπίδα που την Τετάρτη με το διπλό στο Νέο Σιδηροχώρι έβαλε φωτιά στα Play Off  αγωνίζεται με τη Δόξα Γρατινής με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για άνοδο. 

Το πρόγραμμα  και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των Play Off

Ορφέας Ξυλαγανής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Κακουλίδης, Μπαλάφας, Κορομπέλης
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής: Δρακίδης, Καρακασίδης, Γαρδικιώτης
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Γκράνας, Χούσκογλου, Δανδανίδης

Όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 17:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.