ΕΠΣ Θρακης: 5η Αγωνιστικη Play Off Α΄ Ερασιτεχνικης Κατηγοριας

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου, στην καλύτερη αγωνιστική των Play Off

Άκρως εντυπωσιακή και χορταστική από θέαμα ήταν η 5η αγωνιστική των Play Off της  Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης,  η οποία ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα από τους 6 μονομάχους.
 
Αγωνιστικά σε ένα παιχνίδι «γκραν γκινιόλ» η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς επικράτησε με 3-4 εκτός έδρας του ΠΑΟΚ Κοσμίου. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν με 0-3 χάρη σε τέρματα των Δανίδη, Γάιδα, Ντεμιρτσίδη, ωστόσο δεν κατέφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και ισοφαρίστηκαν από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου 3-3. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Ξενάκης με απευθείας εκτέλεση, αφού η μπάλα βρήκε και την πλάτη του Αγγέλη,  μείωσε σε 1-3. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στο 54΄με αυτογκόλ του Αλεξακούδη μείωσε σε 2-3 και στο 65΄με ένα ασύλληπτο μακρινό βολέ  του Μουρατίδη ισοφάρισε σε 3-3. Τελικά η Δόξα κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 90΄με ψύχραιμο πλασέ του Γιαννακίδη.
 
Στην Ξυλαγανή ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον μαχητικό Ορφέα (1-0 και 2-1) κατάφερε και έκανε την ανατροπή κερδίζοντας 2-3 και διατηρήθηκε έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Δόξα. Το 1-0 για την Ξυλαγανή έκανε ο Ζώβληκας για να ισοφαρίσει ο Γιαννακιτσίδης για τον  Ίασμο.

Ο Μπόζης ξανάβαλε μπροστά στο σκορ τον Ορφέα 2-1 για να ισοφαρίσει ξανά ο Μέγας Αλέξανδρος με τον Γιαννακιτσίδη. Το νικητήριο τέρμα για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Γκιρετλή Ναζήμ.
 
Στις Σάπες ουσιαστικά η Ελπίδα έμεινε εκτός διεκδίκησης της ανόδου, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τη Δόξα Γρατινής.  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σεφκέτ Σελήμ για να ισοφαρίσει η Ελπίδα στο δεύτερο μέρος με τον Καραθανάση σε 1-1. Το νικητήριο γκολ για την Γρατινή πέτυχε ο Σερίφης. 

Τα αποτελέσματα  της 5ης αγωνιστικής  

 

Ορφέας Ξυλαγανής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου  2-3
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής 1-2
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-4

 

Η Βαθμολογία των Play Off

 

1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 30
2 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 29
3 ΠΑΟΚ Κοσμίου 25
4 Ελπίδα Σαπών 22
5 Ορφέας Ξυλαγανής 15
6 Δόξα Γρατινής 15

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.