ΕΠΣ Θρακης: 5η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Mε την 5η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ  Θράκης. Όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 15:00.
 
Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοσμίου θα κάνει επικίνδυνη έξοδο στην Αίγειρο απέναντι στον Αστέρα.  Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που είναι αήττητη, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε το ντέρμπι κορυφής με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου  και  θα παλέψει για τους τρείς βαθμούς, που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή. Από την άλλη ο Αστέρας αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο αγωνιστικές, έχει δείξει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό να κάνει την ζημιά σε κάθε ομάδα.  Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί  πριν 2 εβδομάδες για το κύπελλο και το Κόσμιο είχε κερδίσει τότε άνετα με σκορ 7-0 τον Αστέρα ο οποίος είχε και πολλές απουσίες.
 
Εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι είναι αυτό που θα γίνει στις Σάπες μεταξύ της Ελπίδας και της Δόξας Γρατινής.
Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, φαίνεται όμως πως αρχίζει και ανεβαίνει αγωνιστικά καθώς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει  δύο νίκες με την τελευταία μάλιστα μέσα στον Σώστη με 1-4. Αντίπαλος της Ελπίδας Σαπών είναι μία από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος η Δόξα Γρατινής του Τάσου Μπόζη, μια αξιόμαχη ομάδα που στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μετράει 7 βαθμούς με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
 
Στον Ίασμο ο Μέγας Αλέξανδρος μετά την ήττα στο ντέρμπι με το Κόσμιο δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών απέναντι στον μαχητικό Ορφέα Στρύμης που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Ένωσης Ασωμάτων με 3-2 το προηγούμενο Σάββατο.
 
Στους Αγίους Θεοδώρους η νεανική και ταλαντούχα ομάδα του Σπάρτακου θα επιδιώξει να σπάσει το «ρόδι» και να πάρει τη πρώτη νίκη απέναντι στην ποιοτική Ένωση Ασωμάτων.
 
Ο Ορφέας Ξυλαγανής που την προηγούμενη αγωνιστική έκανε «σεφτέ» στις νίκες θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη Δόξα Σώστη που και αυτή δεν ξεκίνησε καλά και θέλει τους βαθμούς για να ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά.
 
Τέλος η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε σημαντικό διπλό μέσα στην Αίγειρο, εύκολα η δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει στο γήπεδο της  του Ηρακλή  Σαπών των χιλίων προβλημάτων που ωστόσο παλεύει  και τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα  της 5ης αγωνιστικής της A΄ κατηγορίας 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ένωση Ασωμάτων
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Γρατινής
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Στρύμης
Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Σώστη
Αστέρας Αιγείρου – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ηρακλής Σαπών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.