ΕΠΣ Θρακης: 4η Αγωνιστικη Play Off Α΄ Ερασιτεχνικης Κατηγοριας

Η Ελπίδα έφερε τα πάνω κάτω στα Play Off

Η τέταρτη στροφή των Play Off της Α' ερασιτεχνικής  κατηγορίας έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στη βαθμολογία καθώς μετά την ισοπαλία του ΠΑΟ Κοσμίου με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου (1-1) και την αναπάντεχη ήττα της Δόξας Σιδηροχωρίου από την Ελπίδα Σαπών (1-3),κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.                                                                                                                                                  
Μετά την ισοπαλία στο γήπεδο του Κοσμίου ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση μειώνοντας όμως τη διαφορά με τη Δόξα Σιδηροχωρίου μόλις στον έναν βαθμό. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου βρίσκεται στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς και η Ελπίδα Σαπών ακολουθεί στην τέταρτη με 22 βαθμούς.
 
Στο γήπεδο της η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στραβοπάτησε καθώς ηττήθηκε από την Ελπίδα Σαπών με 1-3 μετά από ένα καλό και σκληρό παιχνίδι . Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με κεφαλιά του Αλεξακούδη στο πρώτο ημίχρονο. Η απάντηση της Ελπίδας Σαπών ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο σε διάστημα  4 λεπτών έκανε την ανατροπή. Στο 81΄ο Βαγγέλης Καραθανάσης θα ισοφαρίσει σε 1-1 και στο 85΄ο Πασχάλης θα ολοκληρώσει την ανατροπή κάνοντας το 1-2. Στο 92΄ο Αλήοσμαν θα πετύχει και τρίτο γκολ, δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στη νίκη της Ελπίδας.
 
Στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι , ΠΑΟΚ Κοσμίου και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Στο 57΄ο  Αντωνιάδης έβαλε μπροστά τον Μέγα Αλέξανδρο με 0-1 για να ισοφαρίσει στο 60΄ο Ταμάμης για το ΠΑΟΚ Κοσμίου σε 1-1. Αρκετά είναι τα παράπονα από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία του κ. Παπαγεωργίου, ο οποίος απέβαλε για έντονες διαμαρτυρίες στο 17΄τον προπονητή των γηπεδούχων κ. Δίγκα.
 
Στο πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής, στο γήπεδο του Κάλχα ο Ορφέας Ξυλαγανής επικράτησε της Δόξας Γρατινής με 0-1. 

Τα αποτελέσματα  της 4ης αγωνιστικής των Play Off της Α΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας

 

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-1
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ελπίδα Σαπών 1-3
Δόξα Γρατινής – Ορφέας Ξυλαγανής 0-1

 

Η Βαθμολογία των Play Off

 

1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 27
2 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 26
3 ΠΑΟΚ Κοσμίου 25
4 Ελπίδα Σαπών 22
5 Ορφέας Ξυλαγανής 15
6 Δόξα Γρατινής 12

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.