ΕΠΣ Θρακης: 3η Αγωνιστικη Play Off Α΄Ερασιτεχνικης Κατηγοριας

Μόνη στην κορυφή το Νέο Σιδηροχώρι μετά την γκέλα του Ιάσμου

Εκπλήξεις και αλλαγές στην βαθμολογία έφερε η 3η αγωνιστική των Play Off της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας στην οποία η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Μέγα Αλέξανδρου  και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας  έχοντας  πλέον τον πρώτο λόγο για την άνοδο, με διαφορά δύο βαθμών από τον δεύτερο Ίασμο.
 
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μετά από ένα ωραίο παιχνίδι επικράτησε εκτός έδρας του μαχητικού Ορφέα Ξυλαγανής με σκορ 2-4. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου  προηγήθηκε 2 φορές ωστόσο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα της Δόξας  και ισοφάρισαν  ισάριθμες φορές.  Η Δόξα προηγήθηκε  0-1 γρήγορα στο 4΄με τον Χατζήπαπα  για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 23΄με τον Γιαννακουδάκη σε 1-1. Και πάλι ο Χατζήπαπα για την  Δόξα  έδωσε   νέο προβάδισμα  1-2 στο 33΄ αλλά ο Ορφέας ισοφάρισε εκ νέου  2-2 στο 41΄με τον Γεωργιάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο  οι φιλοξενούμενοι  σοβαρεύτηκαν, βελτίωσαν τα κενά στην άμυνα και   πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τον Κόσιη στο 49΄και τον Δανίδη στο 69΄.  Να σημειώσουμε πως στο 54΄ο Ορφέας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Χουσείν Σινάν.
 
Στον Ίασμο ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος έχασε πολύτιμος έδαφος και βαθμούς στη μάχη της ανόδου, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 2-2 με την αξιόλογη Δόξα Γρατινής. Ο Αντωνιάδης μετά από πάσα του Βιόπουλου στο 20΄έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μετά από αδράνεια των αμυντικών του Μέγα ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ίασμος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα αλλά η κεφαλιά του Χατζητουλούση χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε το 2-1 στο 70΄με κεφαλιά του Γρίβα αλλά και πάλι η Γρατινή ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Τάτσιου.
 
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στις Σάπες η γηπεδούχος Ελπίδα και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι χάνοντας καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στην επανάληψη μετά το 55΄η Ελπίδα ισορρόπησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δημιουργούν καλές ευκαιρίες για κάποιο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα.  Το τελικό 0-0 σίγουρα δεν ικανοποιεί καμία από τις δυο ομάδες καθώς τις αφήνει σχετικά πίσω στην μάχη της ανόδου. 

Τα αποτελέσματα  της 3ης αγωνιστικής των Play Off

 

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Γρατινής  2-2
Ελπίδα Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-0
Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-4

 

Η Βαθμολογία των Play Off

 

1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 27
2 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 25
3 ΠΑΟΚ Κοσμίου 24
4 Ελπίδα Σαπών 19
5 Ορφέας Ξυλαγανής 12
6 Δόξα Γρατινής 12

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.