ΕΠΣ Θρακης: 3η Αγωνιστικη Α΄Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Αποτελέσματα και βαθμολογία απο την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η 3η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης καθώς ισοβαθμούν στην κορυφή πλέον δύο ομάδες, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ο ΠΑΟΚ Κοσμίου έχοντας από 9 βαθμούς.

Στον Ίασμο ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε το 3 στα 3, όντας πλέον η μόνη ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ, κερδίζοντας την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με 1-0 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μυστρίδη στο 83, το οποίο κέρδισε ο Αντωνιάδης. Σε αυτήν την φάση ο τερματοφύλακας της Δόξας Ποιμενίδης είδε την 2η κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος χάνοντας κλασικές ευκαιρίες ενώ διαμαρτύρονται για την φάση του 68ου λεπτού υποστηρίζοντας πως σε ένα από τα αλλεπάλληλα σουτ που έγιναν η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού.  

Για άλλη μια αγωνιστική ο ΠΑΟΚ Κοσμίου πήρε αγχωτική νίκη καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Ένωσης Ασωμάτων με 1-2 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ίασμο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ερκάν για να ισοφαρίσει ο Μπαλτζί για τους Ασωμάτους σε 1-1 μετά από άστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Φλέγγας για άλλο ένα παιχνίδι χάρισε την νίκη στις καθυστερήσεις για την ομάδα του ευστοχώντας σε χτύπημα πέναλτι.

Οι δύο πρωτοπόροι  ‘Ιασμος και Κόσμιο θα λύσουν τις διαφορές τους στο μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική.

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε  Ορφέας Ξυλαγανής που ήρθε ισόπαλος  1-1 εντός έδρας με τον Αστέρα Αιγείρου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τροκάνα στο 18΄, αλλά στο 80΄ο Χασάν ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Ξυλαγανής.

Η Δόξα Γρατινής πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της αυτή την φορά επί της Δόξα Σώστη με 2-0. Η ομάδα της Γρατινής έκανε το 1-0 με αυτογκόλ του Τυρεσίδη στο 12΄και στο 35΄ο  Κυριακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ελπίδα καθώς στο ντέρμπι  των Σαπών επικράτησε του  Ηρακλή με 2-1. Στο 40΄ο Γρίβας έβαλε μπροστά την Ελπίδα με 1-0 για να ισοφαρίσει ο Νταντίδης σε 1-1 για τον Ηρακλή στο 59΄. Το νικητήριο γκολ για την Δόξα πέτυχε ο Αραμπίδης με αυτογκόλ.

Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Ορφέας Στρύμης που επικράτησε εκτός έδρας του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων με σκορ 1-2. Στο 52΄για τον Ορφέα ο Κυνηγόπουλος έκανε το 0-1 και ο Κανταρτζής στο 74΄το 0-2. Ο Σπάρτακος μείωσε σε 1-2 στο 80΄με τον Καπετάνο. Η Στρύμη απάντησε με άλλα δυο γκολ, με τον Καμζελά που σκόραρε δις στο 89΄και στο 93΄.

Η 3η αγωνιστική της  Ά ΕΠΣ Θράκης συνοπτικά

Τα αποτελέσματα

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ορφέας Στρύμης  1-4
Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη 2-0
Ένωση Ασωμάτων – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-2
Ελπίδα Σαπών – Ηρακλής Σαπών 2-1
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-0
Ορφέας Ξυλαγανής – Αστέρας Αιγείρου 1-1

Η βαθμολογία

01. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 9 (7-0)
02. ΠΑΟΚ Κοσμίου 9 (5-2)
03.Αστέρας Αιγείρου 7 (4-2)
04.Δόξα Γρατινής 6 (8-1)
05. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 6 (3-2)
06. Δόξα Σώστη 4 (3-2)
07. Ένωση Ασωμάτων 3 (3-4)
08. Ελπίδα Σαπών 3 (3-5)
09. Ορφέας Στρύμης 3 (5-5)
10.Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων 1 (2-6)
11. Ορφέας Ξυλαγανής 1 (1-6)
12. Ηρακλής Σαπών 0 (1-11)

Η επόμενη αγωνιστική

Δόξα Γρατινής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
Ορφέας Στρύμης – Ένωση Ασωμάτων
Δόξα Σώστη – Ελπίδα Σαπών
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Ηρακλής Σαπών – Ορφέας Ξυλαγανής
Αστέρας Αιγείρου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.