ΕΠΣ Θρακης: 3η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Το Σάββατο συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης με την τρίτη αγωνιστική. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει αυτήν την αγωνιστική είναι αυτό που θα γίνει στον Ίασμο μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, δύο ομάδων που συγκατοικούν στην κορυφή (μαζί με ΠΑΟΚ Κοσμίου και Αστέρα Αιγείρου) έχοντας από 6 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι που την Τετάρτη με ανατροπή κέρδισαν 3-2 τον Δοκό για το κύπελλο, στο πρωτάθλημα στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν πετύχει 6 γκολ χωρίς να δεχθούν κανένα και θα επιδιώξουν να κάνουν το τρία στο τρία ώστε να παραμείνουν στην κορυφή. Από την άλλη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου μέχρι στιγμής δεν πείθει αγωνιστικά καθώς επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική της Ένωσης Ασωμάτων ενώ και την Τετάρτη ηττήθηκε από το Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων για το κύπελλο.
 
Επικίνδυνη έξοδο έχει ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που θα αγωνιστεί με την Ένωση Ασωμάτων. Η ομάδα των Ασωμάτων έδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές ένα πολύ καλό σύνολο και είναι ικανή να κάνει την ζημιά σε κάθε αγωνιστική. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με την εμφάνιση και τα 7 γκολ που πέτυχε απέναντι στον Αστέρα Αιγείρου στο κύπελλο δείχνει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα τα δώσει όλα για τη νίκη καθώς περιθώρια για απώλεια βαθμών δεν υπάρχουν.
 
Ο τελευταίος συγκάτοικος της κορυφής Αστέρας Αιγείρου θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ορφέα Ξυλαγανής για τον οποίο η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα έχοντας 2 ήττες με παθητικό 5 γκολ και χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα. Στο στρατόπεδο του Αστέρα έχουν αφήσει πίσω τον διασυρμό του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου την Τετάρτη και θα προσπαθήσουν να κάνουν άλλη μια καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα και να πάρουν κάποιον βαθμό.
 
Στο ντέρμπι των Σαπών η Ελπίδα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα και αναμένεται να μην δυσκολευτεί απέναντι στον Ηρακλή των χιλίων προβλημάτων.
 
Τέλος στο γήπεδο του Κάλχα θα αναμετρηθούν η τυπικά γηπεδούχος Δόξα Γρατινής με την Δόξα Σώστη. Η Δόξα Γρατινής που όλο και ανεβαίνει αγωνιστικά προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη επί του Ηρακλή με 0-6 το προηγούμενο Σάββατο ενώ και την Τετάρτη για το κύπελλο κέρδισε τον Κομψάτο Πολυάνθου με 3-1. Η Δόξα Σώστη που στην προηγούμενη αγωνιστική έχασε τους πρώτους της βαθμούς παραχωρώντας ισοπαλία με τον Σπάρτακο θα προσπαθήσει να φύγει από τη Γρατινή χωρίς να χάσει. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής της A΄ κατηγορίας 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ορφέας Στρύμης: Χούσκογλου, Μωραΐτης, Τανανάκη
Δόξα Γρατινής – Δόξα Σώστη: Κιγιτζή, Τζιώτζιος, Καρακασίδης
Ένωση Ασωμάτων – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Κακουλίδης, Δημητριάδης, Δανδανίδης
Ελπίδα Σαπών – Ηρακλής Σαπών: Δρακίδης, Μπαλάφας, Καραγιάννης
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Κουμπαράκης, Ρόιδος, Γκιόσης
Ορφέας Ξυλαγανής – Αστέρας Αιγείρου: Παπαγεωργίου, Γιασάρης, Ντοσίδης
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:00
ΕΠΣ Θράκης: 3η Αγωνιστική Β΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας
 
Την Κυριακή θα διεξαχθεί και η τρίτη αγωνιστική για την Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας

 

ΑΟ Μύστακας – Αναγέννηση Παγουρίων: Δρακίδης, Παντικίδης, Κορομπέλης
Κομψάτος Πολυάνθου – Βιστωνίδα Κοπτερού: Ρόιδος, Τζιώτζιος, Καρακασίδης
Ατσάλι Αρχοντικών – ΑΟ Μεσούνης: Ντοσίδης, Παπαγεωργίου, Στρακαντούνας
Πόντος Κομοτηνής – Αετός Μίσχου: Μωραΐτης, Κοτσαρίδης, Σγουρος
Μέγα Πιστό – ΑΟ Νέας Καλλίστης: Τσιαβδαρίδης, Δάρας, Μαντζαβελας
ΑΠΣ Δοκός – Ελπίδες Κομοτηνής: Καραγιάννης, Χούσκογλου, Βλαχογιάννη
ΑΠΣ Πανθρακικός – ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Δημητριάδης, Γκιόσης, Τανανάκη
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΣ Αγιοχωρίου: Δανδανίδης, Γιασάρης, Λάπατας
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.