ΕΠΣ Θρακης: 2η Αγωνιστικη Play Off Α΄Ερασιτεχνικης Κατηγοριας

Με νίκες προχώρησαν οι διεκδικητές του τίτλου

Γκολ και θέαμα προσέφερε η 2η αγωνιστική των Play Off της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας  στην οποία σημειώθηκαν 14 τέρματα σε 3 αναμετρήσεις. Αγωνιστικά οι τρείς ομάδες που προπορεύονται και διεκδικούν την άνοδο Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου  και ΠΑΟΚ Κοσμίου προχώρησαν με νίκες.
 
Η μία εκ των πρωτοπόρων Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έκανε το 2 στα 2 στα Play Off κερδίζοντας εκτός έδρας την Δόξα Γρατινής με 1-5. Για τους νικητές τέσσερα τέρματα  πέτυχε ο Μαυράκης και ένα τέρμα ο Γιαννακίδης. Για τους γηπεδούχους μείωσε στο 85΄σε 1-4 ο Τάτσιος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
 
Ο έτερος πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, πέτυχε την πρώτη του νίκη σε αυτόν τον υποόμιλο, επικρατώντας   στο ντέρμπι της αγωνιστικής  με 2-1 της Ελπίδας Σαπών, η οποία έμεινε πίσω 6 βαθμούς από την κορυφή και τη μάχη της ανόδου. Ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε το 1-0 με τον Αντωνιάδη στο  δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 46΄  ενώ ο Βιόπουλος στο 57΄διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του κάνοντας το 2-0. Η Ελπίδα αντέδρασε, ανέβασε την απόδοση της, μειώνοντας σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πασχάλη στο 79΄ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίχτης αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ να ισοφαρίσει για την ομάδα  του.
 
Αρκετά είναι τα παράπονα για την διαιτησία από πλευράς Ελπίδας Σαπών που διαμαρτύρονται κυρίως για την φάση του 51΄όπου όπως υποστηρίζουν δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Γκιρετλή Ναζήμ.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου παρέμεινε σε τροχιά ανόδου καθώς κέρδισε εύκολα εκτός έδρας τον Ορφέα Ξυλαγανής με 0-5.
Δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου πέτυχε ο Αμέτ Ερκάν το ένα με πέναλτι ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Μουρατίδης, Φλέγγας και Ταμάμης. 

Τα αποτελέσματα  της 2ης αγωνιστική των Play Off

 

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ελπίδα Σαπών  2-1
Δόξα Γρατινής – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-5
Ορφέας Ξυλαγανής -ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-5

 

Η Βαθμολογία των Play Off

 

1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 24 
2 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 24 
3 ΠΑΟΚ Κοσμίου 23
4 Ελπίδα Σαπών 18
5 Ορφέας Ξυλαγανής 12
6 Δόξα Γρατινής 11

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.