ΕΠΣ Θρακης: 2η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Με την 2η αγωνιστική θα συνεχιστεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης στην οποία λείπει το μεγάλο παιχνίδι.
 
Η Δόξα Σώστη για δεύτερη συνεχομένη αγωνιστική θα αγωνιστεί εντός έδρας με σκοπό να κάνει το δύο στα δύο απέναντι στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που παρά την ήττα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο.
 
Με στόχο τη δεύτερη συνεχομένη νίκη η  Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο γήπεδό της φέτος, απέναντι στην Ένωση Ασωμάτων που στην πρώτη αγωνιστική έκανε την μίνι έκπληξη της αγωνιστικής κερδίζοντας τον Ορφέα Ξυλαγανής με 1-0.
 
Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που στην πρεμιέρα πήρε το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Ελπίδα με 0-2.  Αντίπαλος της ομάδας του Σάββα Αϊβάζη θα είναι ο Ορφέας Ξυλαγανής που θα επιδιώξει να πάρει του πρώτους του βαθμούς μετά την ήττα το προηγούμενο Σάββατο από την Ένωση Ασωμάτων.
 
Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου στο γήπεδο του θα αγωνιστεί κόντρα στον Ορφέα Στρύμης με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.
 
Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Αίγειρο όπου με ανεβασμένη ψυχολογία από το διπλό στην πρεμιέρα επί της Γρατινής ο Αστέρας θα φιλοξενήσει την Ελπίδα Σαπών. Στην  ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου, που στην πρώτη αγωνιστική παρά την καλή εμφάνιση ηττήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, δεν έχουν την διάθεση να χάσουν και άλλους βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για την νίκη.
 
Tέλος στο γήπεδο των Σαπών, Ηρακλής και Δόξα Γρατινής θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα καθώς στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκαν αμφότεροι  από Δόξα Σώστη και Αστέρα Αιγείρου αντίστοιχα. 

 Αναλυτικά  το πρόγραμμα  και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής της A΄ κατηγορίας 

Δόξα Σώστη – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Δρακίδης, Χούσκογλου, Γκιόσης
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Στρύμης: Χαμαλίδης, Τζιώτζιος, Μπαλάφας
Ηρακλής Σαπών – Δόξα Γρατινής: Παπαγεωργίου, Ευγενίδου, Ντοσίδης
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ένωση Ασωμάτων: Ρόιδος, Χαρίτσης, Ζηλούδης
Αστέρας Αιγείρου – Ελπίδα Σαπών: Κακουλίδης, Μωραΐτης, Δανδανίδης
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Ξυλαγανής: Τσιαβδαρίδης, Δημητριάδης, Καρακασίδης. 

ΕΠΣ Θράκης:  2η Αγωνιστική Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας 

Την Κυριακή 9/10 είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 2ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.
 
Ωστόσο  το αν θα γίνουν οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής  βρίσκεται στον αέρα καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε  το μεσημέρι της Παρασκευής 7/10  η ΕΠΣ Θράκης η διεξαγωγή της θα αποφασιστεί το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10. Το πρόβλημα  έχει να κάνει  με την απουσία του εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που παρατείνει την αδειοδότηση στα γήπεδα της χώρας .
«Η ΕΠΣ Θράκης ανακοινώνει ότι μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου  8/10/2016 θα οριστικοποιηθεί αν θα αναβληθούν οι αγώνες της Β κατηγορίας, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 9/10/2016 (2η Αγωνιστική)» σημειώνει αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΠΣ. 

Αναλυτικά  το πρόγραμμα   της 2ης αγωνιστικής της Β΄ κατηγορίας

Βιστωνίδα Κοπτερού – ΑΟ Μύστακας: Δανδανίδης, Δρακίδης, Γεωργιάδης
ΑΟ Μεσούνης – Αναγέννηση Παγουρίων: Χούσκογλου, Γιασάρης, Ντελής
Αετός Μίσχου – Κομψάτος Πολυάνθου: Δημητριάδης, Κοτσαρίδης, Κορομπελης
ΑΟ Νέας Καλλίστης – Ατσάλι Αρχοντικών: Τζιώτζιος,Παπαγεωργίου, Μαυρομάτης
Ελπίδες Κομοτηνής – Πόντος Κομοτηνής: Ντοσίδης, Κακουλίδης, Μαντζαβελας
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Μέγα Πιστό: Ζηλούδης, Ρόιδος, Τσιλφίδου
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΠΣ Δοκός: Χαρίτσης, Τανανάκη, Παντικίδης
ΑΣ Αγιοχωρίου – ΑΠΣ Πανθρακικός: Μωραΐτης, Χαμαλίδης, Βλαχογιάννη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.