ΕΠΣ Θρακης: 1η Αγωνιστικη Play Off Α΄ Ερασιτεχνικης Κατηγοριας

Σήμερα Σάββατο  8/4 ξεκινούν τα Play Off της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης από τα οποία θα προκύψει ποια ομάδα θα πάρει την άνοδο για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
 
Η πρώτη αγωνιστική των Play Off ξεκινάει με ένα μεγάλο και σημαντικό ντέρμπι. Η δεύτερη της ειδικής βαθμολογίας Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Οι γηπεδούχοι, εάν κερδίσουν, θα φτάσουν στην πρώτη θέση τον Μέγα Αλέξανδρο με 21 βαθμούς ενώ αντίθετα, εάν ηττηθεί η Δόξα, τότε η ομάδα του Ιάσμου θα πάρει  ένα  σημαντικό προβάδισμα  5 βαθμών.
 
Στα άλλα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ Κοσμίου θα αγωνιστεί στο γήπεδο του με τη Δόξα Γρατινής με μοναδικό στόχο τη νίκη και με την επιθυμία να στραβοπατήσει στο μεγάλο ντέρμπι  ο  Μέγας Αλέξανδρος καθώς σε περίπτωση ήττας του Ιάσμου το Κόσμιο θα μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στον έναν βαθμό.
 
Στις Σάπες η Ελπίδα θα τα δώσει όλα για τη νίκη απέναντι στον Ορφέα Ξυλαγανής καθώς παρά το γεγονός ότι   βρίσκεται μακριά από την κορυφή στόχος  της ομάδας παραμένει η άνοδος.
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της  1ης αγωνιστικής  των Play Off

 
 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: Κουμπαράκης, Χούσκογλου, Ρόιδος
Ελπίδα Σαπών – Ορφέας Ξυλαγανής: Δρακίδης, Γκιόσης, Δανδανίδης
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Γρατινής: Παπαγεωργίου, Χαρίτσης, Καραγιάννης
 
Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:30
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.