ΕΠΣ Θρακης: 1η αγωνιστικη 2ης φασης κυπελλου

Το Σαββατοκύριακο διεξήχθη η πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.
 
Στα παιχνίδια του Σαββάτου για τον πρώτο όμιλο στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού Ορφέας Στρύμης και Ένωση Ασωμάτων ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό τέρμα από τον Καραγεωργόπουλο με την ομάδα των Ασωμάτων να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Μπαλτζή Μ.
 
Ισόπαλο ήρθε και το άλλο παιχνίδι του ομίλου όπου σε ένα χορταστικό παιχνίδι Αγιοχώρι και Δόξα Σώστη ήρθαν 3-3. Η Δόξα Σώστη προηγήθηκε 0-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανδρίκου στο 22΄ και στο 35ο ο ίδιος παίχτης θα πετύχει και τα 0-2. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι στο 55΄με τον Μεμέτ θα μειώσουν σε 1-2 και στο 66΄ο ίδιος παίχτης θα ισοφαρίσει σε 2-2. Στο 81΄ και πάλι ο Ανδρίκου με πέναλτι θα δώσει και πάλι το προβάδισμα στην Δόξα με 2-3. Ωστόσο τον τελευταίο λόγο είχε το Αγιοχώρι που με τον Μπαϊράμ στο 88΄ισοφάρισε σε 3-3.
 
Για τον δεύτερο όμιλο σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Ελπίδα Σαπών επικράτησε με ανατροπή και σκορ 2-3 του Δοκού εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0 χάρη σε τέρματα των Παλαμάν Ζεννούρ και Τζιχάτ. Στην επανάληψη όμως η Ελπίδα μείωσε αρχικά με τον Pali Ervis και με δύο τέρματα του Καραμπάτσιου πέτυχε την ανατροπή και πήρε την νίκη. Στην Ξυλαγανή ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε του Ορφέα με 0-1 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Χατζητουλούσης στο 88΄.
 
Στου αγώνες της Κυριακής και συγκεκριμένα στο Γ΄ όμιλο ο Αστέρας Αιγείρου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Αετό Μίσχο επικρατώντας με το εκκωφαντικό 8-1.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26΄ με κεφαλιά του Βάγγερ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ραμαντάνη.
 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ράβανος για τον Αετό Μίσχου με σουτ σχεδόν από το κέντρο θα ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 37΄ ο Σαμπατακάκης θα δώσει και πάλι προβάδισμα στον Αστέρα 2-1. Στο 39΄ο Πατσαλής με κοντινή προβολή θα κάνει το 3-1, στο 49΄ο Τροκάνας θα πετύχει το 4-1, το 5-1 θα γίνει από τον Πατσαλή, ο Στυλιανίδης στο 63΄το 6-1, ο Ραμαντάνης στο 67΄με απευθείας φάουλ του Ραμαντάνη και ο Γκανούδης στο 87΄θα διαμορφώσει το τελικό 8-1.
 
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΠΑΟΚ Κοσμίου κέρδισε σχετικά εύκολα εκτός έδρας την Βιστωνίδα Κοπτερού με σκορ 0-4. Στο 28΄ο Σεϊδάν Μαμούτ έκανε το 0-1, το 0-2 πέτυχε ο Μορφακίδης το 0-3 ο Γιαπρακτσής στο 80΄ και στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Κυπιρτόγλου θα διαμορφώσει το τελικό 0-4.
 
Για τον Δ΄ όμιλο η κάτοχος του κυπέλλου Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ξεκίνησε με το δεξί πετυχαίνοντας εύκολα την νίκη επί του Κομψάτου στον Πολύανθο με σκορ 1-4. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Τουρασανίδη, με υπέροχη προσπάθεια ο Κόσιης στο 28΄έκανε το 2-0 για να μειώσει ο Πουσκολού για τον Κομψάτο σε 1-2 στο 42΄. Στο 44΄ο Κόσιης έκανε το 1-3 και ο Τουρασανίδης με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε στο 78΄το τελικό 1-4.
 
Στο άλλο ματς του Δ΄ομίλου ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων επικράτησε της Δόξας Γρατινής με σκορ 2-1.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5΄με τον Γκέκα και με τον ίδιο παίχτη έκαναν το 2-0 στο 18΄. Η Δόξα Γρατινής μείωσε στο 66΄με τον Μαγκούτα. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες ανά όμιλο 

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
 

Α΄ Όμιλος
Ορφέας Στρύμης – Ένωση Ασωμάτων 1-1
Α.Σ. Αγιοχωρίου – Δόξα Σώστη 3-3
 
 
Βαθμολογία Α΄ Ομίλου
1 Δόξα Σώστη 1
2 Αγιοχώρι 1
3 Ορφέας Στρύμης 1
4 Ένωση Ασωμάτων 1
 
 
Β Όμιλος
Ορφέας Ξυλαγανής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-1
ΑΠΣ Δοκός – Ελπίδα Σαπών 2-3
 
 
Βαθμολογία Β΄ Ομίλου
1 Ελπίδα Σαπών 3
2 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 3
3 Ορφέας Ξυλαγανής 0
4 ΑΠΣ Δοκός 0

 
 
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου
 

Γ΄ Όμιλος
Αστέρας Αιγείρου – Αετός Μίσχου 8-1
Βιστωνίδα Κοπτερού – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-4
 
 
Βαθμολογία Γ΄ Ομίλου
1 Αστέρας Αιγείρου 3
2 ΠΑΟΚ Κοσμίου 3
3 Βιστωνίδα Κοπτερού 0
4 Αετός Μίσχου 0
 
 
Δ΄ Όμιλος
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Δόξα Γρατινής 2-1
Κομψάτος Πολυάνθου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-4
 
 
Βαθμολογία Δ΄ Ομίλου
1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3
2 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 3
3 Κομψάτος Πολυάνθου 0
4 Βιστωνίδα Κοπτερού 0

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.