ΕΠΣ Θρακης: 12η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγορια

Το Σάββατο 17/12 στις 15:00 θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.
 
Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο ντέρμπι που θα γίνει στο γήπεδο του Μίσχου μεταξύ του πρωτοπόρου Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και της τέταρτης στον βαθμολογικό πίνακα Ελπίδας Σαπών. Και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τον δεύτερο γύρο. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο οποίος την Τετάρτη είχε αγώνα κυπέλλου με τον Ορφέα Ξυλαγανής θα τα δώσει όλα για τη νίκη, που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη η Ελπίδα Σαπών είναι ξεκούραστη, καθώς έχει αποκλειστεί από το κύπελλο έχει την ευκαιρία και θα προσπαθήσει να κόψει βαθμούς από τον πρωτοπόρο και να ροκανίσει τη διαφορά από την κορυφή.
 
Σημαντικό και άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κόσμιο, όπου ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Η νίκη για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου είναι μονόδρομος καθώς έχει δύο συνεχόμενες ήττες, από Ορφέα Ξυλαγανής και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αντίστοιχα, και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο. Από την άλλη ο Σπάρτακος είναι σε αγωνιστική άνοδο, έχοντας τρείς συνεχόμενες νίκες και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.
 
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο γήπεδο της θα αναμετρηθεί με τον Ορφέα Στρύμης. Η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου, που προέρχεται από νίκη εκτός έδρας στο ντέρμπι με το Κόσμιο, θέλει κλείσει τη χρονιά με το τρίποντο, που θα την διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή.
 
Στην Ξυλαγανή ο Ορφέας θα αγωνιστεί με την Ένωση Ασωμάτων. Ιδιαίτερα φορμαρισμένη η ομάδα της Ξυλαγανής μετράει δύο σημαντικές νίκες με Κόσμιο και Στρύμη, ενώ και στον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη με τον Μέγα Αλέξανδρο έδειξε πολύ καλό πρόσωπο παρά την ήττα με 5-3. Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων οι τρείς συνεχόμενες ήττες έχουν ρίξει την ομάδα των Ασωμάτων στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και σίγουρα θα αναζητήσουν σε αυτό το παιχνίδι το θετικό αποτέλεσμα.
 
Στο γήπεδο της Αιγείρου ο Αστέρας θα επιδιώξει να πετύχει την Τρίτη του σερί νίκη, που θα τον ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, απέναντι στη Δόξα Γρατινής. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία παιχνίδια χωρίς ήττα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.
 
Τέλος στις Σάπες η Δόξα Σώστη έχει την ευκαιρία να κλείσει τη χρονιά με νίκη απέναντι στον αδύναμο και τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα Ηρακλή. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής 

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Γκράνας, Δανδανίδης, Καραγιάννης
Ηρακλής Σαπών – Δόξα Σώστη: Δρακίδης, Μωραΐτης, Μπαλάφας
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ορφέας Στρύμης: Κακουλίδης, Γιασάρης, Ντοσίδης
Αστέρας Αιγείρου – Δόξα Γρατινής: Κουμπαράκης, Δημητριάδης, Κοτσαρίδης
Ορφέας Ξυλαγανής – Ένωση Ασωμάτων: Τσιαβδαρίδης, Ρόιδος, Παπαδόπουλος
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ελπίδα Σαπών: Παπαγεωργίου, Γκιόσης, Τζιώτζιος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.