ΕΠΣ Θρακης: 10η Αγωνιστικη Α΄ Ερασιτεχνικης κατηγοριας

Το Σάββατο 3/12 θα διαξευχθεί η προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.
 
Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Κοσμίου θα κάνει επικίνδυνη έξοδο στην Ξυλαγανή, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι επί της Ελπίδας Σαπών με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική, κάτι που θα επιδιώξει και στο παιχνίδι με τον Ορφέα, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα του Γιώργου Δίγκα, λόγω τραυματισμών, προστέθηκε και αυτό του Παντελή Μιχαλακέλη που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Ελπίδα στον αστράγαλο και θα απουσιάσει αρκετό διάστημα. Από την άλλη ο Ορφέας το προηγούμενο Σάββατο γνώρισε βαριά ήττα από τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με 4-0 και ήδη μετράει 2 αγωνιστικές χωρίς νίκη.
 
Ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών και θα παίξει μόνο για τη νίκη απέναντι στη Δόξα Σώστη, η οποία έχει σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στο γήπεδο της την Ένωση Ασωμάτων με 4-1.
 
Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει στο Νέο Σιδηροχώρι όπου η γηπεδούχος Δόξα θα αντιμετωπίσει τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου είναι αήττητη μέχρι στιγμής στο γήπεδο της και προέρχεται από ευρεία νίκη επί του Ορφέα Ξυλαγανής με 4-0. Στο άλλο στρατόπεδο, ο Σπάρτακος είναι ανεβασμένος αγωνιστικά και το προηγούμενο Σάββατο κέρδισε εύκολα τον Αστέρα Αιγείρου με 5-0.
 
Να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου θέλει η Ελπίδα Σαπών που θα υποδεχθεί τον Ορφέα Στρύμης που και αυτός καίγεται για τους βαθμούς καθώς μετράει δύο συνεχόμενες ήττες εντός έδρας.
 
Στο γήπεδο της η Ένωση Ασωμάτων θα αγωνιστεί με τη Δόξα Γρατινής. Για άλλη μία αγωνιστική οι γηπεδούχοι θα βάλουν στην άκρη τα πολλά προβλήματα τους και όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά. Από την άλλη η Δόξα Γρατινής προέρχεται από σημαντικό διπλό με 0-1 μέσα στη Στρύμη και το ίδιο θα επιδιώξει και σε αυτό το παιχνίδι.
 
Τέλος στην Αίγειρο θα διαξευχθεί το ντέρμπι των δύο ουραγών της βαθμολογίας, του Αστέρα και του Ηρακλή Σαπών. Για τον Αστέρα, που όπως λένε και οι ίδιοι, ήδη έχουν πιάσει πάτο, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και είναι η ευκαιρία να κάνουν ένα restart και να επιστρέψουν την ομάδα ψηλά όπου ανήκει. Σίγουρα ο Ηρακλής Σαπών, όπως έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος καθώς παρά τις ήττες πολεμάει και κοντράρει όλα τα παιχνίδια. Και στον Ηρακλή το παιχνίδι με τον Αστέρα το βλέπουν σαν ευκαιρία να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής της A΄ κατηγορίας 

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Ρόιδος, Δανδανίδης, Κοτσαρίδης
Αστέρας Αιγείρου – Ηρακλής Σαπών: Μωραΐτης, Κορομπέλης, Τσιλφίδου
Ορφέας Ξυλαγανής – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Κακουλίδης, Γκιόσης, Καρακασίδης
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Σώστη: Κουμπαράκης, Μπαλάφας, Γαρδικιώτης
Ελπίδα Σαπών – Ορφέας Στρύμης: Δρακίδης, Τζιώτζιος, Τανανάκη
Ένωση Ασωμάτων – Δόξα Γρατινής: Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ντοσίδης

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.