Επιβλητικος ΓΑΣ Κομοτηνη περασε σαν σιφουνας απο την Καβαλα

Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τον ΓΑΣ Κομοτηνής απέναντι στον Αστέρα Καβάλας

Με απόλυτη κυριαρχία από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησε με το εμφατικό 42-75 του Αστέρα Καβάλας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος, σε αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο 5 Απριλίου 2025 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων.

Η ομάδα της Κομοτηνής, υπό την καθοδήγηση της Δήμητρας Δόλωμα και του Αργύρη Ναλμπάντη, έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της, επιβάλλοντας υψηλό ρυθμό και ασφυκτική άμυνα, περιορίζοντας τους γηπεδούχους και χτίζοντας σταθερά μια διαφορά σε κάθε περίοδο (10-18, 21-37 ημίχρονο, 30-54, 42-75 τελικό).

Ο Πέταλωτης Γ. ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΓΑΣ με 15 πόντους (1 τρίποντο), ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν ο Σταυρακάκης Χ. με 12 (2 τρίποντα), ο Πατλάκας Β. με 11 (1 τρίποντο) και ο Καλτσάς Μ. με 10. Η ομαδική δουλειά, το πάθος και η πειθαρχία ήταν εμφανή σε κάθε φάση, αποδεικνύοντας το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ των φιλοξενούμενων.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως πρόκειται για μια από τις πιο υπολογίσιμες ομάδες στο παιδικό πρωτάθλημα, με παίκτες που συνδυάζουν ταλέντο, ομαδικό πνεύμα και σοβαρή προετοιμασία. Η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο ήταν εντυπωσιακή, με εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση και αμυντικές επιστροφές που μαρτυρούσαν σωστή δουλειά στις προπονήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια του Αστέρα Καβάλας, που παρά την ήττα, έδειξε μαχητικότητα και προσήλωση, δίνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και σε μικρότερους αθλητές, επενδύοντας στο μέλλον.

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 21-37 (ημίχρονο), 30-54, 42-75 (τελικό)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Δημητριάδης, Αϊβαζίδης, Ζήσου): Αμοιρίδης Π. 8(1), Τσεβρεμές Α. 7, Τζιώγας Ι. 8(1), Γαροφαλίδης Η. 2, Αλεξανδρίδης Γ. 7(1), Δολματζής Α. 10

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δόλωμα, Ναλμπάντης): Μπάτζιος Π. 1, Πάτσος Μ-Ν. 6(1), Γραμμενίδης Δ., Σταφορίδης Ε. 6, Πέταλωτης Μ. 8(1), Σακελλαρίου Λ. 3(1), Οικονόμου Θ. 3, Καλτσάς Μ. 10, Σταυρακάκης Χ. 12(2), Πέταλωτης Γ. 15(1), Πατλάκας Β. 11(1), Τοκαλατσίδης Α.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το πάθος και τη μαχητικότητα που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο ΓΑΣ Κομοτηνής όμως ήταν εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις, δηλώνοντας “παρών” με εμφατικό τρόπο στην κούρσα του πρωταθλήματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.