Επιστροφη στα παρκε για τις ομαδες της Κομοτηνης

Τζάμπολ στις 22 Ιανουαρίου αποφάσισε η ΕΟΚ

Την επανέναρξη των Εθνικών πρωταθλημάτων ανακοίνωσε η ΕΟΚ μετά τη συνεδρίασή της στις 13 Ιανουαρίου, ενώ και η μεταγραφική περίοδος θα παραταθεί έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή με τις αναμετρήσεις που δεν είχαν γίνει στις 8-9/1 και θα μετατεθούν για να διεξαχθούν στις 22-23/1.

Συνεπώς αυτό σημαίνει ότι ο ΓΑΣ Κομοτηνή και ο Λεύκιππος Ξάνθης θα αντιμετωπίσουν τους Ερμή Λαγκαδά και ΧΑΝΘ αντίστοιχα εντός έδρας για την 13η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Παράλληλα εκτός απροόπτου θα γίνει εκ νέου τζάμπολ και στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το Σαββατοκύριακο 22-23/1.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης  αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους. Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.