Επιστρεφει το Aigeiros Run

Με εκκίνηση και τερματισμό την Αίγειρο και πέρασμα από την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρου με την Υποστήριξη της Ιεράς Μητρoπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, διοργανώνει τον 2ο Λαϊκό Δρόμο AIGEIROS RUN το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία της Αιγείρου Ν. Ροδόπης και πέρασμα από την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Αυγούστου, με τους δρομείς να ακολουθούν διαδρομή 7 χλμ στην άσφαλτο. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και παιδικός αγώνας δρόμου 800 μέτρων εντός του οικισμού, που θα ξεκινήσει στις 18:00, ενώ στις 18:30 θα γίνει η εκκίνηση του δρόμου Ενηλίκων.

Δικαίωμα συμμετοχής για τα 800 μ. έχουν παιδιά από 8 ετών έως και 14 ετών, ενώ΄το όριο ηλικίας για τα 7 χλμ είναι από 14 ετών και πάνω.

Στους 3 πρώτους νικητές και στις πρώτες νικήτριες Γενικής Κατηγορίας θα αποδοθούν αναμνηστικά έπαθλα, σε όλους όσους τερματίσουν θα απονεμηθούν Σταυροί λαιμού της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας & Κομοτηνής ενώ στον Παιδικό δρόμο των 800 μ. θα δοθούν Αναμνηστικοί Έπαινοι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών-τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του αγώνα και μέχρι την Παρασκευή 19/8/22 , ώρα 18.00΄μ.μ.

Δια ζώσης εγγραφές στην πλατεία Αιγείρου την ημέρα του Αγώνα 15.00’ μ.μ. – 17.30΄μ.μ.

Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται συμβολικά στα 5 ευρώ, για ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρου. Θα κατατίθεται την ημέρα του αγώνα στην Γραμματεία κατά την παραλαβή των αριθμών των δρομέων. Ο Παιδικός Αγώνας είναι Δωρεάν και δεν θα υπάρξουν αριθμοί

Την υγειονομική κάλυψη έχει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί με το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύει από τον ΕΟΔΥ/ΓΓΑ την ημέρα του αγώνα.

Εγγραφές για τον αγώνα μπορείτε να κάνετε εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.