Επισκεψη του Πανθρακικου στην Παιδιατρικη Κλινικη του Σισμανογλειου Νοσοκομειου Κομοτηνης
Τα Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Αυτές οι ημέρες ανήκουν ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά και, με δεδομένο ότι κάποια από αυτά βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού επισκέφθηκε την Παιδιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Οι παίκτες του Πανθρακικού, και συγκεκριμένα οι Χρήστος Σαπνάρας, Στέφανος Ρούτσης, Νάσης Στοϊνοβίτς, Χάρης Τασίδης, Ηρακλής Βασιλάκης και Βασίλης Θεολόγου, συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Βασίλη Στοάκη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρη Χριστοδουλάκη, επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο, μοίρασαν δώρα στους μικρούς τους φίλους και τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και ταχεία ανάρρωση.
Ο Πανθρακικός παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην κοινωνική του προσφορά, στηρίζοντας έμπρακτα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και προάγοντας αξίες όπως η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η ανθρωπιά.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
