Επικρατησε του Ποντου Θρυλοριου ο Πανθρακικος

Με χατ-τρικ του Φουρλατάρα, ο Πανθρακικός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού

Για την α΄ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, ο τυπικά φιλοξενούμενος Πανθρακικός κέρδισε εύκολα με 5-1 τον τυπικά γηπεδούχο Πόντο Θρυλορίου, στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Έτσι οι «Πράσινοι» προκρίθηκαν στους 12 του θεσμού και περιμένουν τους δύο αντιπάλους του στην επόμενη φάση.

Οι νικητές χρησιμοποίησαν πολλά νέα παιδιά, ενώ η ομάδα του Θρυλορίου πάλεψε φιλότιμα, αλλά υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των «Πρασίνων».

Οι νικητές εκτός από τα 5 τέρματα είχαν ένα χαμένο πέναλτι στο 16΄(εκτέλεσε ο Αντωνιάδης και απέκρουσε ο Θωμάς) και ένα δοκάρι στο 52΄(πλασέ Σιδηρόπουλου). Αξίζει να σημειωθεί πως από το 82΄ ο Πανθρκαικός αγωνίστηκε με παίχτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Μαγκαφίνη και ο Μπαχαρίδης είχε κάνει όλες τις αλλαγές.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 21΄ με πλασέ ο Αμέτ Ερκάν μετά από ασίστ του Αντωνιάδη, ο οποίος «έγραψε» το 0-2 στο 23΄. Στο 25΄ ο Φουρλατάρας άνοιξε λογαριασμό, σημειώνοντας δύο ακόμα τέρματα στο 70΄ και 80΄ της αναμέτρησης.  Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε με δυνατό σουτ στο 85΄ ο Θοδωρής Κακουλίδης.

Σε μία αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας βάσει της ροής του αγώνα,  η διαιτησία του Παναγιωτίδη ήταν εξαιρετική, όπως και αυτή των βοηθών του Καρακασίδη και Διονίδη.

ΠΟΝΤΟΣ: Θωμάς, Συγγιρίδης, Σιώμας, Πουλιάνας, Χαμουζάς, Σοπιάδης (75΄ Πετρίδης), Ηλιάδης (55΄Μουρατίδης), Περπερίδης, Κακουλίδης Θ., Κακουλίδης Χ., Βουρναζίδης (51΄Λουπέλης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σοφούλης, Τζελέπης ( Χαριτόπουλος), Σπυριάδης (46΄ Αρετάς), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Καλογρανάς (59΄ Κουμίδης), Φουρλατάρας, Σμάλης, Αμέτ Ερκάν (46΄ Μαγκαφίνης), Αντωνιάδης (67΄ Τσιτλαχίδης), Δραγανίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.