Επιδειξη δυναμης στη Δραμα για την Ξανθη

Η διαφορά ποιότητας ήταν αυτή που έκρινε τον αγώνα της Δράμας ανάμεσα στη Δόξα και την Ξάνθη, που βρήκε νικητές τους Θρακιώτες με 3-0

Πραγματοποιώντας την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, η Ξάνθη επικράτησε με άνεση της Δόξας Δράμας με το εμφατικό 3-0, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Highlight της αναμέτρησης το γκολ του Τάτου στο 48΄ με εκπληκτικό γυριστό ύστερα από γέμισμα από την αριστερή πλευρά. Είχε προηγηθεί στο 6΄ το τέρμα του Δημούτσου και στο 29΄ η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάτου.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο, με το 3-0 της Ξάνθης, ενώ αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα της Δόξας. Προβλήματα σε όλες τις γραμμές, δυσκολία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από ένα σημείο και μετά, ο Μπάμπης Τεννές άρχισε να σκέφτεται το παιχνίδι της Τετάρτης με το Λεβαδειακό και έριξε το ρυθμό της ομάδας του, καθώς αυτό το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα της Ξάνθης.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης (11′ λ.τ Στεφανάκος), Παρασκευάς, Μπελεβώνης (46′ Κουτσιανικούλης), Παπαργυρίου, Μαυριάς, Κουκόλης, Κόντος (46′ Μαρινάκης), Νιμπά, Μενσά (79′ Μπαράνκο), Αγγελόπουλος (64′ Φυτόπουλος), Σαμπανίδης.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τζούρμαν, Βέρκερ, Γκαρσία (65′ Τεσίγια), Μπριλάντε, Θυμιάνης, Δημούτσος (65′ Τσαμούρης), Τ. Παπάζογλου, Σχρόιγεν (73′ Μυστακίδης), Τάτος (84′ Σιατραβάνης), Μικελτάτζε.

Δείτε τα γκολ και τα highlight της αναμέτρησης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.