Επεστρεψε στον Καναδα ο Νικολα Ντιμιτριγιεβιτς

Η αβεβαιότητα σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος οδήγησε τον Καναδό πασαδόρο στην απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του

Το πρωτάθλημα της Pre League υπό κανονικές συνθήκες αυτήν την περίοδο θα βρισκόταν στην κορύφωση του ενδιαφέροντος, καθώς αναμενόταν πολύ ανταγωνιστικό και η ΑΕ Κομοτηνής θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δυστυχώς μία από τις πολλές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού είναι και η κατάσταση που έχει οδηγηθεί ο αθλητισμός με το «αύριο» να είναι αβέβαιο. Έτσι λοιπόν, με δεδομένο πως δεν υπάρχει κάτι απτό στα χέρια των διοικούντων της ΑΕ Κομοτηνής και η έναρξη του πρωταθλήματος τίθεται εν αμφιβόλω, ΑΕ Κομοτηνής και Νίκολα Ντιμιτρίγιεβιτς συμφώνησαν πως δεν υπάρχει λόγος να μένει στην πόλη μας ο Καναδός πασαδόρος.

Έτσι εδώ και έναν μήνα περίπου, ο Ντιμιτρίγιεβιτς αναχώρησε για την πατρίδα του έχοντας πάντα ανοιχτή γραμμή σε περίπτωση που σημειωθούν εξελίξεις ως προς την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Νίκολα «κέρδισε» με τον χαρακτήρα του και την εργατικότητα τον Ηλία Κρεούζη και τους ανθρώπους της ΑΕΚ που αποχαιρετώντας τον εξέφρασαν την πικρία που δεν μπόρεσε η ομάδα να αποτελέσει «σκαλοπάτι» για τις προσωπικές του φιλοδοξίες στο άθλημα.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.