Επεστρεψε στις προπονησεις η Ελπιδα Σαπων

Η ιστορική ομάδα των Σαπών είναι η μοναδική εκπρόσωπος του αθλητισμού της Ροδόπης μετά το δεύτερο lockdown

Μετά από αποχή 4 μηνών, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ελπίδας Σαπών επέστρεψαν στο γήπεδο με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι – στο βαθμό του δυνατού – όταν οριστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Ελπίδας αφού όλοι πέρασαν από τεστ κορωνοϊού και εν συνεχεία τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο Βασίλης Χαριτόπουλος δεν έκρυψε την χαρά του για αυτήν την εξέλιξη, ωστόσο παρουσιάστηκε προβληματισμένος καθώς πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές της Ελπίδας έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα στην παραμονή στην Γ΄ Εθνική

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελπίδα αποτελεί την μοναδική ομάδα της Ροδόπης που επέστρεψε στη δράση μετά το δεύτερο Lockdown. Στόχος όλων είναι να παρουσιαστεί η ομάδα των Σαπών όσο το δυνατόν πιο έτοιμη και να ανταποκριθεί κατάλληλα σε αυτήν την νέα πρόκληση.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος καλείται να βρει λύση σε μία πρωτόγνωρη συνθήκη

Στην προπόνηση, στην οποία έδωσαν το «παρών» η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της Ελπίδας, που έδειξαν διψασμένοι για το αγαπημένο τους άθλημα, συμμετείχαν δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Γρηγόρη Τοπάλι, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πανθρακικό και τον Κώστα Πασχάλη, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κοσμίου. Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν με την ποιότητα και την εμπειρία τους να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της Ελπίδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.