«Επενδυει» στη νεα γενια αγοριων η ΑΕ Κομοτηνης

Συνεχίζει το εξαιρετικό έργο ο Κώστας Δεληγιαννίδης

Το βόλεϊ παρότι έφερε πολλές επιτυχίες στην Κομοτηνή, ποτέ δεν απέκτησε την ανταπόκριση και την στήριξη που άξιζε ενώ σε επίπεδο ακαδημιών αγοριών δεν είχε την απαιτούμενη ανταπόκριση.

Αυτό το φαινόμενο έχει βάλει ως στόχο να αλλάξει η ΑΕ Κομοτηνής μέσω του Κώστα Δεληγιαννίδη, ο οποίος εδώ και λίγα χρόνια από το πόστο του προπονητή έχει καταφέρει να δείξει ήδη σημαντικό έργο.

Το μεγάλο «στοίχημα» βέβαια είναι να καταφέρουν μέσω συντονισμένης προσπάθειας να πείσουν τα αγόρια να ασχοληθούν πιο μαζικά με το βόλεϊ. Γιατί κακά τα ψέματα, το βόλεϊ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο σε επίπεδο ακαδημιών στα κορίτσια αλλά στα αγόρια δεν είναι το πιο δημοφιλές.

Βέβαια, όταν παρατηρείται μείωση συμμετοχής στον γειτονικό Έβρο, που αποτελεί «σφηκοφωλιά» για το βόλεϊ, καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο έργο έχει ο Δεληγιαννίδης. Παρόλα αυτά ήδη έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικές κριτικές από τις προπονήσεις που γίνονται ενώ τα χαμόγελα των αγοριών που συμμετείχαν στο τουρνουά της Αλεξανδρούπολης φανερώνει ότι το μέλλον είναι ευοίωνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.