Εντονη κινητικοτητα για τα ηνια της ΕΠΣ Θρακης

Ο Μάνος Γαβριηλίδης αποκάλυψε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος - Υποψηφιότητα για την προεδρία και από τον Μιχάλη Κακουλίδη

Μπορεί να αργούν ακόμα οι εκλογές της ΕΠΣ Θράκης, που είναι προγραμματισμένες για το πρώτο μισό του 2022, ωστόσο ήδη παρατηρείται σημαντική κινητικότητα ως προς την θέση του προέδρου.

Συγκεκριμένα ο Μάνος Γαβριηλίδης αποκάλυψε σε τηλεοπτική εμφάνιση την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος και το 2022 για την προεδρία της ΕΠΣ Θράκης. Μάλιστα τόνισε ότι αυτό πρέπει να γίνει «ώστε να ετοιμάσουμε και την διάδοχη κατάσταση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι πιθανότατα αυτή θα είναι η τελευταία του 4ετία.

Για μία ακόμα εκλογική διαδικασία απέναντι του θα τεθεί ο Μιχάλης Κακουλίδης, ο οποίος με ανάρτηση του στο Facebook αποκάλυψε πως θα βάλει υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης «βλέποντας την ολική καταστροφή του αθλήματος στον νομό Ροδόπης, και έχοντας την απόλυτη συναίσθηση και ευθύνη απέναντι σε αυτό που αγαπάμε».

Ακούγονται ακόμα αρκετά σενάρια σχετικά με υποψηφίους για τα ηνία της ΕΠΣ Θράκης, ωστόσο είναι νωρίς ακόμα για ανακοινώσεις. Είναι σίγουρο πάντως πως όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των εκλογών, τόσο περισσότερο οι τόνοι θα ανεβαίνουν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.