Ενισχυονται οι αντιπαλοι της Α.Ε. Κομοτηνης

Αναμένεται ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα της Volleyleague των τελευταίων χρόνων

Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα βόλεϊ των τελευταίων χρόνων θα απολαύσουν οι φίλοι του αθλήματος την σεζόν 2018/19. Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής με την απόκτηση του διεθνή Ανέστη Δαλακούρα έκλεισε το ρόστερ και πλέον είναι στο χέρι του Ηλία Κρεούζη να φτιάξει την ομάδα όπως πρέπει και χρέος όλων μας να αποτελέσουμε τον έβδομο παίχτη!
 
Ο γειτονικός Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη αδειοδότηση και προχώρησε στην ανακοίνωση των αθλητών. Συγκεκριμένα ανανέωσαν οι Δημήτρης Ριζόπουλος και Γρηγόρης Κοντοστάθης, ενώ αποκτήθηκαν οι Κάσσανδρος Στίγγας (Κεντρικός), Πέταρ Τουράνιανιν (Κεντρικός). Επίσης η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ράικο Στρούγκαρ (Πασαδόρος), ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει με έναν ακόμα πολύ ποιοτικό διαγώνιο από την σέρβικη αγορά.
 
Στις υπόλοιπες ομάδας, ο Παμβοχαϊκός του Κώστα Δεληκώστα ανανέωσε τους Παλέντζα, Κωτσάκη και  Γκλαντστόουν . Εκτός από τον Βραζιλιάνο κεντρικό Γκλαντστόουν που εντυπωσίασε στο προηγούμενο πρωτάθλημα ήρθαν οι συμπατριώτες του Μπρούνο Ρούμπο (κεντρικός από την Ponta Grossa Caramuru που αγωνίζονταν Superliga A) και οι ακραίοι Ροντρίγκο Ρουίζ (της Volei Taubate που αγωνίζονταν στη Superliga A), Kριστιάνο Ολιβέιρα Ντος Σάντος της Ponta Grossa Caramuru που αγωνίζονταν στην Superliga A. Πασαδόροι αποκτήθηκαν (για την ακρίβεια επέστρεψε) ο Μανώλης Δημητριάδης από τη Νίκη Αιγινίου και ο Κώστας Δημητούλης από τον Εθνικό Πειραιώς. Αποκτήθηκε επίσης και ο Αλέξανδρος Τουρνάκης (Κεντρικός) από τον Εθνικό Πειραιώς. Ακραίοι εκτός από τους δύο Βραζιλιάνους που προαναφέρθηκαν αποκτήθηκε ο Κώστας Μακρυγιάννης από τον Πανερυθραϊκός και δανεικός από την ΕΑΠ και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Φρίξου Κωτσάκη. Διαγώνιος είναι ο Νίκος Παλέντζας που ανανέωσε το συμβόλαιο του και λίμπερο ο Θάνος Παπαδημητρίου από τον ΠΑΟΚ και ο Σωτήρης Συναδινός από τον Ολυμπιακό.
 
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ξεκίνησαν προετοιμασία με φιλοδοξία και υψηλούς στόχους καθώς και οι 3 ομάδες ενισχύθηκαν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.