Ενισχυεται με Διαγωνιο απο το Εκουαδορ η ΑΕ Κομοτηνης

Ηχηρή προσθήκη για τους «Κιτρινόμαυρους» που αλλάζει τις ισορροπίες

Σε μία σημαντική κίνηση ενίσχυσης προχώρησε η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Pre League.

Μετά τις δύο ήττες από Άρη και Πανερυθραϊκό στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι άουτ, η διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής έκρινε αναγκαία τη μεταγραφή ενός ξένου που θα έρθει και θα κάνει τη διαφορά, οδηγώντας τους «Κιτρινόμαυρους» στη σωτηρία.

Έτσι λοιπόν με αστραπιαίες κινήσεις η ΑΕ Κομοτηνής ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο διαγώνιο από το Εκουαδόρ Joselo Nazareno, ο οποίος στο πρώτο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε στον Κέρκη Σάμου, οδηγώντας τον στα πλέι οφ ανόδου.

Οι νησιώτες αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Λατινοαμερικάνο αθλητή, φέρνοντας έναν πιο ποιοτικό παίχτη στη θέση του, και έτσι ο Ναζαρένο θα καταλήξει στην ομάδα της Κομοτηνής.

H κίνηση αυτή έγινε στο τέλος των μεταγραφών και μένει πλέον να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, όπου θα επιβεβαιώνει τη μετακίνηση του.

Αυτή η κίνηση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της κατηγορίας, καθώς ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές πως η ομάδα του Ηλία Κρεούζη δυσκολευόταν να τελειώσει τις φάσεις, κάτι που γινόταν πιο αντιληπτό όσο πλησιάζαμε στα 25 του κάθε σετ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.