Ενημερωτικη ημεριδα απο τους Rodopi Runners

Με ομιλητές τους Αντώνη Στόικο και Δημήτρη Τζεφαλή

Ενημερωτική ημερίδα για τα θέματα αντοχής και αθλημάτων παρατεταμένης διάρκειας διοργανώνουν στο πλαίσιο του 1ου Ημιμαραθωνίου Ροδόπης, οι Rodopi Runners.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 18.30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.

Ομιλητές θα είναι ο κ. Αντώνης Στόικος και ο κ. Δημήτρης Τζεφαλής, ενώ συντονιστής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (MSc, Ph.P)

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζεφαλής, καθηγητής φυσικής αγωγής MSc, θα αναπτύξει το θέμα «Μυστικά της προπόνησης ενός επιτυχημένου ημιμαραθωνίου-τακτική και τροφοδοσία αγώνα».

Ο κ. Στόικος, προπονητής στίβου, θα αναπτύξει το θέμα «Βουνό ή άσφαλτος» αναλύοντας τα κριτήρια στην επιλογή για την εξειδίκευση των αθλητών προς τους αγώνες βουνού ή ασφάλτου, τον ρόλο του περιβάλλοντος και τους σωματότυπους και τα σωματομετρικά στοιχεία των δύο τύπων. Επίσης θα αναφερθείς τις διαφορές και ομοιότητες στην προετοιμασία των αθλητών των δύο κατηγοριών σε όλους τους κύκλους ενός προπονητικού προγράμματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.