Εμαθε τα μυστικα της προπονητικης απο τον Παντελιδη ο προπονητης της Δοξας Σωστη

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος παρακολούθησε 15 μέρες προπονήσεις του Ατρομήτου υπό των οδηγιών του πρώην προπονητή του Πανθρακικού

Ο προπονητής της Δόξας Σώστη Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος αγαπάει στον μέγιστο βαθμό τη δουλειά που κάνει και αυτό που σπουδάζει στη ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής, προσπάθησε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Έτσι λοιπόν παρακολούθησε στο πλαίσιο της πρακτικής του για 15 ημέρες προπονήσεις του Ατρόμητου (Superleague 1) δίπλα στον κ. Σάββα Παντελίδη, ο οποίος είναι γνωστός και αγαπητός στο κοινό της Κομοτηνής από το επιτυχημένο πέρασμα του από τον πάγκο του Πανθρακικού.

Ο Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά προπονήσεις υψηλού επιπέδου, να γνωρίσει το κλίμα σε μία ομάδα Superleague και να «κλέψει» γνώσεις από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός προπονητής ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας ποδοσφαίρου Θράκες, με την ομάδα του μάλιστα να βγάζει ανακοίνωση στην οποία συνεχάρη τον Παπαδόπουλο για το ενδιαφέρον που δείχνει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.