Ελπις Σαπων – Μεγας Αλεξανδρος Ορφανιου 1-0: Το τριτο ημιχρονο

Όλα όσα δήλωσαν με το πέρας της αναμέτρησης Βασίλης Χαριτόπουλος και Μπάμπης Χρυσοστομίδης

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Ελπίδας Σαπών με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου που βρήκε νικήτρια την ομάδα των Σαπών μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων.

Από την πλευρά του ο προπονητής των φιλοξενούμενων Μπάμπης Χρυσοστομίδης στάθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η μπάλα μπήκε μισό μέτρο μέσα» ωστόσο έστειλε το δικό του μήνυμα αντεπίθεσης και παρουσιάστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα μαζέψει τους βαθμούς που απαιτούνται για να παραμείνει στην κατηγορία. Σχετικά με την εικόνα της αναμέτρησης, ο έμπειρος τεχνικός του Ορφανίου τόνισε πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία ενώ χαρακτήρισε παιδαριώδη την αμυντική αντίδραση της ομάδας του στο γκολ του Ρομπέρ.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής αλλά και την ανασταλτική λειτουργία, καθώς ουσιαστικά η ομάδα των Σαπών δεν κινδύνεψε ποτέ. «Γνωρίζαμε καλά σήμερα πως το μόνο αποτέλεσμα που θέλαμε ήταν η νίκη και τίποτα άλλο» παραδέχθηκε ο τεχνικός της Ελπίδας γνωρίζοντας καλά την δυσκολία της αποστολής της ομάδας του. «Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, τον Πανδραμαϊκό, που μπορεί πλέον να μην κυνηγά τίποτα αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί αδιάφορη» επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.