Ελπις Σαπων: Δηλωνει «παρων» για αλλη μια χρονια ο Βασιλης Χαριτοπουλος

Συμφώνησε με την διοίκηση των «Πρασίνων» να οδηγήσει την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού

Στον πάγκο της Ελπίδας Σαπών για μια ακόμη σεζόν θα κάθεται ο Βασίλης Χαριτόπουλος, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε «συνώνυμο» της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός εκτός από εξαιρετικός προπονητής αποτελεί και αξιόλογος χαρακτήρας και μετράει πολλές συμπάθειες στα γήπεδα της βορείου Ελλάδος.

Ο πετυχημένος τεχνικός θα συνεχίσει για 7η συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο της Ελπίδας Σαπών και συνολικά για 21η χρονιά, έχοντας μόνο τρια χρόνια διακοπή, ένα στον Ερμή Αμφίων, ένα στον Αετό Αρριανών και ένα στον Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική.

Είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής, προπονητής και πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας από τα ΤΕΦΑΑ της πόλης της Κομοτηνής με σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Θράκης αλλά και της Κρήτης.

Ο στόχος της Ελπίδας Σαπών μετά τον υποβιβασμό της ομάδας την τελευταία αγωνιστική από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είναι να έχει μια ακόμη σεζόν μια ισχυρή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει με στόχο την πρώτη τριάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο για ανανεώσεις συνεργασιών όσο και ποιοτικών προσθηκών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.