Ελπις Σαπων – ΑΕ Αμπελοκηπων: Το τριτο ημιχρονο της αναμετρησης

Έναυσμα για αντεπίθεση από τον Χαριτόπουλο, συγκινημένος ο Ματρακούκης από την υπερπροσπάθεια

Η Ελπίδα Σαπών έχασε μία μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και οι προπονητές των δύο ομάδων στάθηκαν στην σημασία της απουσίας του Μπερτράν Ρομπέρ.

«Είναι αλήθεια πως η απουσία του Ρομπέρ ήταν καταλυτική» παραδέχθηκε ο προπονητής των Αμπελοκήπων Θωμάς Ματρακούκης, ο οποίος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια κάνοντας λόγο για αλλαγή χαρακτήρα στην ομάδα. «Στο πρώτο παιχνίδι που ήμουν στον πάγκο η ομάδα διασύρθηκε για μία λεπτομέρεια και έχασε την αξιοπρέπεια της οπότε την βρήκαμε ξανά» επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός παραδεχόμενος πως μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 4-0 δεν μπορούσε να βγει στο δρόμο. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Χαριτόπουλου κάνοντας λόγο για έναν «εργατικό» προπονητή και δουλεμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαριτόπουλος επισήμανε πως η ομάδα του δεν είχε την ηρεμία να επιβάλλει το ρυθμό της και στις δύο φορές που προηγήθηκε. «Δεν ελέγξαμε τις γραμμές και χάθηκαν οι ισορροπίες και έτσι ήρθε το τρίτο τέρμα» τόνισε ο τεχνικός της Ελπίδας στρέφοντας την προσοχή του στα δύο προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια με Ορφέα Ξάνθης και Απόλλωνα Παραλιμνίου. «Δεν πάμε για την εμπειρία αλλά για να πάρουμε τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε βαθμούς» επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός ενώ στάθηκε στην απουσία του Ρομπέρ, ο οποίος για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους παίζει καταλυτικό ρόλο στην λειτουργία της ομάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.