Ελπις Σαπων – ΑΕ Αμπελοκηπων 2-3: Ηττα και περιπετειες για την Ελπιδα

Παρότι προηγήθηκε δύο φορές η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου γνώρισε πικρή ήττα από την ομάδα της Δράμας

Μία ήττα εκτός προγράμματος με την οποία μπλέκει γερά στο θέμα της παραμονής γνώρισε η Ελπίδα Σαπών από την ΑΕ Αμπελοκήπων με 2-3. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου παρότι προηγήθηκε δύο φορές δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα γνωρίζοντας μία ήττα εκτός προγράμματος με την οποία μπλέκει σε περιπέτειες.

Πως αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Τασίδη, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τζωρτζάκη, Κωσταρέλη, Σιδηρόπουλο και Καλογρανά. Μπροστά τους ξεκίνησαν οι Τοπάλι, Φούντας έχοντας αριστερά τον Τσορτανίδη, δεξιά τον Βάσκο και πίσω από τον προωθημένο Μπόζη τον Τριαντόπουλο.

Η ομάδα των Αμπελοκήπων ξεκίνησε με τον Βεζιρίδη κάτω από τα δοκάρια έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Καραγιαννίδη, Τσερκέζο, Νικολαϊδη και Τουματζίδη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Περτσίδης, Στεριανός έχοντας δεξιά τον Χατζηδημητρίου αριστερά τον Τόπι και πίσω από τον Στάικό τον Καραγκιοζίδη.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Η Ελπίδα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 7΄ με τον Βάσκο. Το γκολ ήρθε στο 27΄ με σκόρερ τον Τσορτανίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η απάντηση ήρθε για τους Αμπελόκηπους στο 40΄ με τον Χατζηδημητρίου, φέρνοντας το παιχνίδια στα ίσα.

Το δεύτερο μέρος είχε σαφώς καλύτερο ρυθμό και άγρια ομορφιά με την Ελπίδα να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με τον Μπόζη στο 52΄ αλλά οι Αμπελόκηποι δεν είπαν την τελευταία τους κουβέντα καθώς σε αντεπίθεση ανετράπη ο Στάικος από τον Σιδηρόπουλο με τον Τσερκέζο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο  61΄. Η ομάδα της Δράμας ήταν αυτή που ζητούσε περισσότερο το τρίτο τέρμα, το οποίο τελικώς ήρθε στο 73΄ με κεφαλιά του Νικολαϊδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Ο Κώστας Πασχάλης σε δύο περιπτώσεις μετά το 88΄ θα μπορούσε να γίνει ήρωας και να ισοφαρίσει ωστόσο και τις δύο φορές νικήθηκε από τον Βεζιρίδη, ο οποίος έδωσε τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης:

Ελπίς Σαπών – ΑΕ Αμπελοκήπων 2-3 (27΄ Τσορτανίδης, 52΄ Μπόζης / 40΄ Χατζηδημητρίου, 61΄ Τσερκέζος (πεν), 73΄ Νικολαϊδης)

Διαιτητής: Κεφίλης (Έβρος), Επόπτες: Τερζόπουλος – Κολιπέτρος (Έβρος)

Ελπίς Σαπών (Χαριτόπουλος): Τασίδης, Τζωρτζάκης, Καλογρανάς(75΄ Πασχάλης), Κωσταρέλης (88΄ Βεληβασάκης), Φούντας, Βάσκος, Τριαντόπουλος, Μπόζης (80΄ Ευαγγέλου), Τοπάλι, Τσορτανίδης

ΑΕ Αμπελοκήπων (Ματρακούκας): Βεζιρίδης, Τουματζίδης, Νικολαϊδης, Τσέρκεζος, Καραγιαννίδης (49΄ Κεσίδης, 86΄ Πτενόπουλος), Στεριανός, Τόπι, Χατζηδημήτριου (90΄ Αϊδής), Στάικος (86΄ Τρελόπουλος), Περτσίδης, Καραγκιοζίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.