Ελληνικη τραγωδια στο Βερολινο

Με μια μοναδική παράσταση έξω από τα 6,75μ. (17/31 τρίποντα), η Γερμανία επικράτησε 107-96 της τραγικής Εθνικής μας και σκότωσε τα όνειρά μας για μετάλλιο

Εφιαλτική βραδιά για την Εθνική μας ομάδα, που ηττήθηκε 107-96 από τη Γερμανία και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Έτσι, έσβησαν τα όνειρα της «επίσημης αγαπημένης» για την κατάκτηση ενός μεταλλίου για πρώτη φορά από το 2009.

Αδιάβαστοι και χωρίς συγκέντρωση στην άμυνα οι διεθνείς μας, παρασύρθηκαν στον ρυθμό των αντιπάλων, που έστησαν πάρτι έξω από τα 6,75μ. ολοκληρώνοντας το ματς με 17/31 τρίποντα!

Από το ναυάγιο της «γαλανόλευκης» διασώθηκαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (31 πόντοι, 8 ασίστ, 7 ριμπάουντ) και ο συγκινητικός Λαρεντζάκης (18 πόντοι).

Πέντε παίκτες των Γερμανών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ξεχώρισαν οι Σρέντερ (26 πόντοι, 8 ασίστ), Ομπστ (19 πόντοι με 5/7 τρίποντα), Βάγκνερ (19 πόντοι) και Τάις (13 πόντοι, 16 ριμπάουντ).

Η Εθνική ομάδα φεύγει απογοητευμένη από το Βερολίνο και το Ευρωμπάσκετ. Οι προσδοκίες που η ίδια δημιούργησε με τις έξι νίκες και τις εμφανίσεις τους δεν έγιναν πράξη και η σκληρή ήττα από την οικοδέσποινα Γερμανία την ξύπνησε απότομα από τα όνειρα για το πρώτο μετάλλιο μετά το 2009.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.