Ελληνιδα η νεα CEO και γενικη διευθυντρια της Ρομα

Η Λίνα Σουλούκου ανακοινώθηκε χθες από τον ιταλικό σύλλογο

Τα καθήκοντα της νέας CEO και γενικής διευθύντριας της Ρόμα θα αναλάβει η Λίνα Σουλούκου, όπως ανακοίνωσε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος την Τρίτη 18 Απριλίου.

Την διευθύνουσα σύμβουλο της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), καλωσόρισε με ανακοίνωσή του ο σύλλογος: «Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Λίνα Σουλούκου ορίστηκε ως νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια του Ομίλου. Θα αναλάβει καθήκοντα, με άμεση ισχύ, αφού ολοκληρώσει τις σχετικές εταιρικές διαδικασίες.»

Η δήλωση της Λίνας Σουλούκου

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Φρίντκιν για την ευκαιρία που μου έδωσαν: είχα την ευκαιρία να κατανοήσω και να εκτιμήσω το πνεύμα και τη φιλοδοξία που εμψυχώνουν την ιδιοκτησία και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που περιμένουν την Ρόμα.

Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ανυπομονώ να κάνω την εμπειρία που έχω αποκτήσει στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου διαθέσιμη στην εταιρεία, στους διευθυντές της και σε όλους τους υπαλλήλους», δήλωσε η Σουλούκου.

Πηγή: cnn.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.