«Ελαμψαν»  στο Σιδηροκαστρο τα μικρα αστερια του Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ Μπαντμιντον!

8 αθλητές και αθλήτριες της ομάδας συμμετείχαν με τον Γιάννη Λύκο να κατακτά την 3 θέση!

Με το χάλκινο μετάλλιο στο απλό αγοριών γύρισε η ομάδα Μπάντμιντον του ΑΣ Δημοκρίτειο από το Σιδηρόκαστρο Σερρών, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 11 πού έγινε την Κυριακή 28 Μαΐου!

Ο αθλητής της ομάδας Γιάννης Λύκος κατέκτησε την 3η θέση, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του σε αυτή την κατηγορία, μιας και από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στις κατηγορίες υ13 και υ15.

Συνολικά η ομάδα εκπροσωπήθηκε από 8 αθλητές και αθλήτριες με 5 από αυτούς να αγωνίζονται και του χρόνου στην ίδια κατηγορία, ενώ όλα τα παιδιά πλην ενός να είναι πρωτοεμφανιζόμενοι σε τέτοιο επίπεδο.

Τα τμήματα υποδομών είναι αρκετά παραγωγικά τα τελευταία χρόνια , μιας και η παρουσία της ομάδας είναι πλούσια τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά – με βάση τα αποτελέσματα- στις μικρές κατηγορίες, ενώ είδη ετοιμάζονται και άλλα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες που θα αγωνιστούν την νέα περίοδο που θα αρχίσει το 24’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παιδιών:

  1. Γιάννης Λύκος, 3η θέση στο απλό αγοριών και 1ος γύρος στο διπλό.
  2. Κυριάκος Οικονόμου, θέση 9-16 στο απλό αγοριών και 1ος γύρος  στο διπλό.
  3. Τριαντάφυλλος Ναούμ, 1ος γύρος στο απλό και διπλό.
  4. Ειρήλια Κεσοπούλου, θέση 9-16 στο απλό και διπλό.
  5. Αναστασία Ζωίδου, 1ος γύρος στο απλό , στους 16 στο διπλό.
  6. Ευφροσύνη Ζωίδου, 1ος γύρος στο απλό, στους 16 στο διπλό.
  7. Σουντέ Χουσεΐν, στους 16 στο απλό και διπλό.
  8. Μαρία Χριστοδούλου, στους 1ος γύρος στο απλό και διπλό.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Χαράλαμπος Ιορδάνου, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα παιδιά για τους όμορφους αγώνες που έδωσαν και για την όλη τους παρουσία. Ευχαρίστησε επίσης τους γονείς που είναι αρωγοί της προσπάθειας των μικρών αθλητών!

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για την ομάδα είναι στο ίδιο γήπεδο στις 18 Ιουνίου με την κατηγορία υ13 όπου αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή του ΑΣ Δημοκρίτειο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.