Εκσυγχρονιζεται με «αυστριακη» βοηθεια το προπονητικο κεντρο του Πανθρακικου

Το μεράκι της διοίκησης του Πανθρακικού βρήκε συμπαίχτη τον Βασίλη Σαλαμανόπουλο και τα αποτελέσματα είναι εμφανή

Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού συνεχίζονται με στόχο να βελτιωθούν οι παροχές στους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας της Κομοτηνής.

Έτσι λοιπόν μετά την απολύμανση του χώρου και την πλήρη καθαριότητα, την τακτοποίηση των χώρων αποδυτηρίων, γραφείου προπονητή, αίθουσα ιματισμού και αίθουσα συγκεντρώσεων, σειρά πήρε η αντικατάσταση του εξοπλισμού των ντουζ των αθλητών και των προπονητών.

Διαφορετική εικόνα έχουν από το πρωί της Δευτέρας τα ντουζ των αποδυτηρίων του προπονητικού κέντρου του Πανθρακικού

Όπως φανερώνει και η εικόνα η διαφορά είναι κάτι περισσότερο από εμφανής ενώ τα βελτιωτικά έργα θα συνεχιστούν με στόχο να αποτελέσει το προπονητικό κέντρο πυλώνα αθλητικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

Βασικός συμπαίχτης του Πανθρακικού σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Βασίλης Σαλαμανόπουλος, ο οποίος παρότι είναι στην Αυστρία στηρίζει έμπρακτα την ομάδα της καρδιάς του βοηθώντας να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να μπουν γερές βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα του Πανθρακικού.

Το εστιατόριο του άλλωστε με επωνυμία «Der Grieche» αποτελεί επίσημο χορηγό της εμφάνισης του Πανθρακικού εδώ και δύο χρόνια δίνοντας το παράδειγμα για τις επιχειρήσεις της περιοχής ώστε να ενισχύσουν την νέα προσπάθεια του μεγαλύτερου brandname της Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.