Εκπληκτικες εμφανισεις απο τους αθλητες και τις αθλητριες του Ηροδικου στο Πανελληνιο Κολυμβησης

Σάρωσαν τα μετάλλια!

Στις 27 και 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Από τη διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ηρόδικου που επιβεβαίωσαν την άριστη αθλητική κατάσταση που βρίσκονται.

Συγκεκριμένα, Δημήτρης Καρυπίδης και Νίκος Κοντού στη κατηγορία S1 κατέκτησαν στα αγωνίσματα 50μ και 100μ ύπτιο 2 χρυσά μετάλλια και 2 ασημένια αντίστοιχα, κάνοντας τρομερή επίδοση και επιβεβαιώνοντας τα όρια για το Παγκόσμιο του Μάντσεστερ αλλά και για τους Παραολυμπιακούς του 2024, ενώ ο Κωσταντίνος Κρέτσης στη κατηγορία S4 κατέλαβε την 3η θέση στο 50μ ελεύθερο με φανταστική εμφάνιση.

Επίσης, οι αθλήτριες του Σωματείου έκαναν τρομερή εμφάνιση. Αναλυτικότερα, η Ευθυμία Γκουλή στη κατηγορία της SB8 κατέκτησε τη 1η θέση στο αγώνισμα 100μ πρόσθιο όπως και στο αγώνισμα 50μ ελεύθερο ενώ στην κατηγορία S9 κατέλαβε πάλι τη πρώτη θέση με τρομερή επίδοση, δείχνοντας πως είναι έτοιμη για τους Παραολυμπιακούς αγώνες Παρισιού του 2024. Οι μικρές αθλήτριες του Σωματείου, η Μαρίνα-Νικολέτα Λαζαρίδου στο αγώνισμα 400μ ελεύθερο,100μ. ελεύθερο και 50μ. ελεύθερο κατέκτησε τη 1η θέση στη κατηγορία της  S8 και στην ηλικιακή της κατηγορία (16-18 ετών), κάνοντας τρομερή επίδοση και εμφάνιση. Τέλος, η Αρετή Σπυρίδου πέρασε αξιολόγηση (classification) και πήρε τη κατηγορία S1, έχοντας τη ευκαιρία να έρθει σε επαφή με μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως είναι το πανελλήνιο σε τόσο μικρή ηλικία (10-11 ετών) αγωνιζόμενη στα 50μ. ύπτιο και 50μ. ελεύθερο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.