Εκοψε την Βασιλοπιτα σε οικογενειακο κλιμα ο Πανθρακικος

Τα παιδιά της Ακαδημίας έζησαν όμορφες στιγμές μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Ανδρικής ομάδας

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Πανθρακικού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Κομοτηνής. Σύσσωμη η Πράσινη Οικογένεια, ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, της δεύτερης ομάδας και των Ακαδημιών, το προπονητικό επιτελείο όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας μαζί με τους γονείς, συγκεντρώθηκαν στο αναψυκτήριο του προπονητικού κέντρου.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος στάθηκε στη σημασία που έχει για την πόλη η πρόοδος της ομάδας ενώ μιλώντας στα παιδιά των Ακαδημιών τους προέτρεψε εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές να είναι και σωστοί άνθρωποι. «Όσοι μένουμε εδώ είμαστε Πανθρακικός και χαιρόμαστε για τις επιτυχίες της ομάδας. Πανθρακικός σημαίνει Κομοτηνή και Κομοτηνή σημαίνει Πανθρακικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια τα παιδιά των Ακαδημιών μοιράστηκαν μπισκοτάκια με το λογότυπο της ομάδας αλλά και διάφορα ποδοσφαιρικά σχήματα αλλά και χαρτί διαμορφωμένο στα χρώματα της ομάδας ώστε να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας. Όλοι φύγανε γεμάτοι χαμόγελα και υποσχέθηκαν πως θα είναι κοντά στην ομάδα της πόλης μας, τον Πανθρακικό!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.