Εκοψε την πιτα ο ΓΑΣ Κομοτηνης! (+Video & Gallery)

Αμέσως μετά την επικράτηση επί του Ευόσμου.

Μετά την Κυριακάτικη επικράτηση του ΓΑΣ επί του Αία Ευόσμου με 87-76 οι άνθρωποι της ομάδας έκοψαν την πίτα όπως άλλωστε είχαν προαναγγήλει προ ολίγων ημερών.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εύθυμο λόγω της νίκης της ομάδας με πολλά μικρά παιδιά να δίνουν έναν ευχάριστο τόνο στην ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πάτερ Βαλάντης Δήμου, ο οποίος έκοψε και την πίτα ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους και στον Σιμάκη να πετύχει και άλλα πολλά τέτοια  buzzer beater τρίποντα! Κατόπιν μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ.Χρήστος Μαχαίρας αλλά και ο υπεύθυνος των ακαδημιών, κ.Αθανασίου.

Όπως είχε τονιστεί, έγινε κλήρωση για δώρα-εκπλήξεις στο κοινό με τον αριθμό του εισιτηρίου ή της κάρτας διαρκείας που κατείχαν ενώ στη συνέχεια οι προπονητές των ακαδημιών μοίρασαν βασιλοπιτάκια στους νεαρούς αθλητές με τους τυχερούς που έτυχαν του φλουρί να “αποθεώνονται” από τους υπόλοιπους.

Η βραδιά έκλεισε με ευχαριστίες για την σημερινή παρουσία του κόσμου που στηρίζει συνεχώς την ομάδα γεμίζοντας τις κερκίδες του κλειστού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.