Εκλεψαν τις εντυπωσεις οι ακαδημιες του ΠΑΟΚ Κομοτηνης

Διακρίσεις για την ακαδημία ποδοσφαίρου της Κομοτηνής στο Vermio Soccer Festival 2021

Κάτι περισσότερο από ενθαρρυντική ήταν η παρουσία τμημάτων της ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο στο τουρνουά Vermio Soccer Festival 2021 με τα τρίτα τμήματα που συμμετείχαν να επιστρέφουν με εμπειρίες και μετάλλια.

Η νέα γενιά του ποδοσφαίρου της πόλης μας έδειξε αποφασιστικότητα, πάθος, ήθος, πειθαρχεία και ψυχικά αποθέματα καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου στο τουρνουά.

Με χαμόγελο και υπερηφάνεια τα παιδιά δείχνουν τα μετάλλια τους

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής που συμμετείχε με 3 τμήματα  σε 2 ηλικιακές κατηγορίες Κ12 και Κ14 και έχοντας βρεθεί στους 2 τελικούς των 2 κατηγοριών,  η Κ12 (2009) κατέκτησε τη πρώτη θέση κερδίζοντας στον τελικό τον Βυζαντινό Αετό Πτολεμαΐδας με 3-0.

Η Κ14 κατέκτησε τη δεύτερη θέση χάνοντας από την ΠΑΕ Άρης με 3-2 σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι κρατώντας σε αγωνία όλους του φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Η Κ12 (2010) έχασε με 1-0 από τη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ   στο παιχνίδι κατάταξης παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο απέναντι σε δυνατές ομάδες όντας 1 χρόνο μικρότεροι.

Το μέλλον ανήκει στα παιδιά που έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στο τουρνουά

Η Διοίκηση της Ακαδημίας με ανακοίνωση που εξέδωσε θα ήθελε να συγχαρεί παιδιά, γονείς και προπονητές για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά αποκομίζοντας κολακευτικά σχόλια από τις αντίπαλες ομάδες και τους παρευρισκόμενους θεατές.

«Όλα αυτά μας κάνουν υπερήφανους  καθώς βλέπουμε ότι υπάρχει εξέλιξη μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας που ακολουθείται  και εξελίσσεται όλα αυτά τα χρόνια» κατέληξε η σχετική ανακοίνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.