ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Σαρωνουν οι ομαδες της Κομοτηνης

Όλα δείχνουν πως θα υπάρχει τριπλή εκπροσώπηση της Κομοτηνής στα Play Off της διοργάνωσης

Το μπάσκετ είναι παραδοσιακά το άθλημα τα Κομοτηνής με επιτυχίες και μία γενικότερη μπασκετική κουλτούρα στην καθημερινότητα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως εκτός του ΓΑΣ που είναι η παραδοσιακή δύναμη του μπάσκετ, υπάρχουν άλλες 4 ομάδες μπάσκετ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Άτλας και Αίας Κομοτηνής βρίσκονται στην 1η και 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ενώ την «υπέρβαση» έκανε το Δημοκρίτειο που όπως όλα δείχνουν θα είναι στην τετράδα. Και λέμε υπέρβαση γιατί οι «Φοιτητές» ξεκίνησαν με -2 λόγω μη παρουσίας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αλλά κατάφεραν να καλύψουν αυτή τη διαφορά.

Έτσι λοιπόν, εκτός μεγάλων εκπλήξεων ο Άτλας θα είναι 1ος, ο Αίας 2ος και το Δημοκρίτειο 4ο ενώ την Τρίτη θέση θα πάρει ο Αρίων Ξάνθης. Οι ομάδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στις 2 νίκες τις ομάδες από τον άλλον όμιλο και συγκεκριμένα ο Άτλας τον 4ο, ο Αίας τον 3ο και το Δημοκρίτειο τον 1ο.

Στον άλλο όμιλο πρώτοι είναι οι Νέοι Καβάλας, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Play Off λόγω του γεγονότος πως είναι αναπτυξιακή ομάδα της Καβάλας. Έτσι λοιπόν την 1η θέση θα πάρει ο Αστέρας Καβάλας, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις διεκδικούν οι Ίκαροι Σερρών, η Ηράκλεια, ο ΑΟ Καβάλα και η ΑΕ Σερρών.

Ευχής έργον θα ήταν να δούμε στην τελική τετράδα και το μίνι πρωτάθλημα που θα γίνει και τις 3 ομάδες της Κομοτηνής και να απολαύσουμε επικές μονομαχίες στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.