ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ηττα για το εφηβικο του ΓΑΣ και το παιδικο του Αιαντα

Λύγισε στο φινάλε ο ΓΑΣ – Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις ο Αίαντας

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τα παιδιά των ομάδων της Κομοτηνής να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό! Δυστυχώς για τις ομάδες της Κομοτηνής όμως ο απολογισμός του Σαββάτου ήταν 0/2.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου σε έναν αγώνα διαφήμιση για το μπάσκετ, το εφηβικό τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή ηττήθηκε με 63-66 από την ΕΚ Καβάλας. Παρόλα αυτά οι αθλητές του Βαγγέλη Μυλωνά δέχθηκαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, καθώς όλοι είδαν πως οι «Κυανέρυθροι» έκαναν κατάθεση ψυχής.

Στο αμέσως επόμενο χρονικά παιχνίδι, το παιδικό του Αίαντα Κομοτηνής ηττήθηκε από την Αγία Βαρβάρα με 33-48 με την σειρά να ολοκληρώνεται με 0-2 υπέρ της ομάδας της Καβάλας. Τα παιδιά του Θόδωρου Πίτατζη, κόλλησαν επιθετικά με αποτέλεσμα να σημειώσουν μόνο 33 πόντους, ενεργητικό που σίγουρα δεν μπορεί να δώσει τη νίκη σε αγώνα μπάσκετ. Παρόλα αυτά η πορεία της ομάδας της Κομοτηνής ήταν εξαιρετική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή τους.

Σήμερα ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις των ομάδων της πόλης μας με το παιδικό του ΓΑΣ να ταξιδεύει στην Καβάλα με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.