«Εφυγε» απο τη ζωη ο Τασος Καραολανης

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Πανθρακικού

Θρήνος στην Κομοτηνή και στην οικογένεια του Πανθρακικου αφού έφυγε περίπου το πρωί της Τρίτης από την ζωή ο Τάσος Καραολάνης, ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανθρακικός και ένας εκ των βασικών συντελεστών της ονειρικής πορείας της ομάδας από το τοπικό πρωτάθλημα στην Super League.

Ο Τάσος Καραολάνης νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη μοναδα Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες είχε διασωληνωθεί δίνοντας μεγάλη μάχη για τη ζωή, καθώς αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα.

Εζησε την μεγάλη πορεία του Πανθρακικού από το τοπικό στην Δ’ και την Γ’ Εθνική, οπότε και ανέλαβε επίσημα, την χρηματοδότησε και ήταν ο μεγαλομέτοχος τα χρόνια της Super League αλλά μέχρι και την πικρή στιγμή της πτώχευσης και της επιστροφής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Δυστυχώς ο Τάσος Καραολάνης στις 11.00 το πρωί υπέκυψε στο μοιραίο, λίγες ώρες αφότου ο Πανθρακικος κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην ΕΠΣ Θράκης ελπίζοντας σε επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.