Εφοδιαστηκε με απινιδωτη η ακαδημια του ΠΑΟΚ Κομοτηνης

Μία προσφορά του Βαγγέλη Χατζητουλούση

Το καλύτερο δώρο για τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής έκανε ο Βαγγέλης Χατζητουλούσης, προσφέροντας έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

Όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση η ακαδημία του ΠΑΟΚ επισημαίνει πως «Το Δ.Σ  της  ποδοσφαιρικής Ακαδημίας ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ κατόπιν σχετικής εισήγησης  και  ομοφώνου αποφάσεως εκτιμά αδήριτη την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες στον Ευάγγελο Χατζητουλούση Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό Δ.Π.Θ. και Ενεργειακό Επιθεωρητή, για την ευγενική χορηγία ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους αθλητές μας.

Οι ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες που διάγουμε σαν χώρα έχουν πυροδοτήσει πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς για το συνάνθρωπο, ενέργειες που αποτελούν ίδιον του Έλληνα και πολύ περισσότερο ενός επιστήμονα ο οποίος προσέφερε και ενδιαφέρεται διακαώς για την Ακαδημία, αφήνοντας  σπουδαία παρακαταθήκη υγειονομικής ασφάλειας.

Το Δ.Σ χαιρετίζει αυτή την ενέργεια και υπόσχεται να αξιοποιήσει περαιτέρω το υπόψη μηχάνημα με την πιστοποιημένη κατάρτιση των τεχνικών συνεργατών της Ακαδημίας στη χρήση του, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια Ακαδημία η οποία στοχοθετεί , υλοποιεί και επιτυγχάνει»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.