Εφεραν γουρι στην Εθνικη Ελλαδος Μπασκετ Γιαννης Πεταλωτης και Κιμωνας Λεχουδης

Είδαν από κοντά την «Επίσημη Αγαπημένη» να παίρνει τη νίκη κόντρα στην Τουρκία - Έδωσαν την επετειακή έκδοση του Δήμου Κομοτηνής στον Βαγγέλη Λιόλιο

Στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ βρέθηκε ο Γιάννης Πεταλωτής και ο Κίμωνας Λεχούδης και είδαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίρνει τη νίκη με 72-71.

Η νίκη ήρθε με 2 εύστοχες ελεύθερες βολές του Παπανικολάου στα 3’’ πριν τη λήξη, οι οποίες της χάρισαν τη νίκη με 72-71 κόντρα στην Τουρκία!

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήγε στο 2-1 στον Β’ όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους γείτονες από την άλλη να υποχωρούν στο 1-2. Οι δυο τους θα τα πουν την προσεχή Δευτέρα (28/2, 19:00) στην Κωνσταντινούπολη.

Στα Άνω Λιόσια βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Πεταλωτής και ο Αντιδήμαρχος Κομοτηνής και αθλητής του Ηρόδικου Κομοτηνής Κίμωνας Λεχούδης, που φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο με την επετειακή έκδοση του Δήμου Κομοτηνής, για την ένταξη της Κομοτηνής στον εθνικό κορμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.