Εδωσαν τα χερια Πανθρακικος και Αναγεννηση Θρυλοριου

Με στόχο την ανάδειξη των νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων της Ροδόπης

Τη συνεργασία τους για την στήριξη και την ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιρικών ταλέντων της περιοχής μας, ανακοίνωσαν οι διοικήσεις του Πανθρακικού και της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου, με γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Ροδόπης μέσω της ανάδειξης νέων ηλικιακά ποδοσφαιριστών.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ύστερα από διαδοχικές συζητήσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων και αφού διαπιστώθηκε πως υπάρχει σύμπνοια απόψεων και πλάνων, συμφωνήθηκε το τεχνικό επιτελείο του Πανθρακικού να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και στενή επαφή με το προπονητικό επιτελείο της Αναγέννησης ώστε να παρακολουθούν από κοινού την αγωνιστική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Αναγέννησης.

Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούν να δώσουν χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε νέα παιδιά, ώστε να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό και να δείξουν τις δυνατότητες τους στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης αγωνιζόμενοι με τη φανέλα της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου.

Στόχος της συνεργασίας είναι να υπάρχει διαρκής παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, και για αυτό το λόγο ο Πανθρακικός θέλει τους συλλόγους της περιοχής στο πλευρό του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.