Εχασε βαθμους η Ενωση Ασωματων, στον -1 η Γρατινη

16η αγωνιστική A2 ερασιτεχνικής κατηγορίας

Με τη 16η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας στην οποία η Ένωση Ασωμάτων έχασε βαθμούς απένταντι στα Παγούρια και η Δόξα Γρατινής με την νίκη της στον Αλανότοπο μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στο 1 βαθμό.
 
Αναλυτικά στα παιχνίδια του Σαββάτου ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι τον ΑΟ Φαναρίου με 1-0. Με αυτήν του τη νίκη ο Μέγας Αλέξανδρος και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των Παγουρίων με τους Ασώματους ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Από την άλλη ο ΑΟ Φαναρίου για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική γνωρίζει την ήττα κάτι που τον αφήνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία.
 
Σημαντικό διπλό πέτυχε στο γήπεδο του Κάλχα η Δόξα Γρατινής επί του Αλανότοπου με 0-1 εκμεταλλευόμενη έτσι το στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Ένωσης Ασωμάτων με τα Παγούρια και μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στον έναν βαθμό.
 
Στο γήπεδο της Φιλύρας ο Πόντος Κομοτηνής κέρδισε τον ΑΟ Μύστακα με 0-1 και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
 
Στα παιχνίδια της Κυριακής, όπως προαναφέραμε, η πρωτοπόρος Ένωση Ασωμάτων άφησε βαθμούς στο γήπεδο του Μεσοχωρίου καθώς ήρθε ισόπαλη με την Αναγέννηση Παγουρίων με σκορ 2-2. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για την ομάδα των Ασωμάτων που αρχίζει να νιώθει την ανάσα της Γρατινής. Από την άλλη με αυτήν την ισοπαλία η Αναγέννηση Παγουρίων υποχώρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας καθώς την προσπέρασε ο Ίασμος.
 
Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο της Παραδημής όπου, μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι, η Βιστώνιδα Κοπτερού απέδρασε με ένα σημαντικό διπλό με 3-4 επί της ΑΕ Κομοτηνής, που ήταν αήττητη για τρείς συνεχόμενες αγωνιστικές.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
 

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΑΟ Φαναρίου 1-0
ΑΣ Αλανότοπος – Δόξα Γρατινής 0-1
ΑΟ Μύστακας – Πόντος Κομοτηνής 0-1

 
 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου
ΠΑΕ Ποντίων – ΑΣ Αγιοχωρίου 0-3 (α.α.)
Αναγέννηση Παγουρίων – Ένωση Ασωμάτων 2-2
ΑΕΚ Κομοτηνής – Βιστωνίδα Κοπτερού 3-4

 
 
Η βαθμολογία μετά από 16 αγωνιστικές
 

 1 Ένωση Ασωμάτων 35
2 Δόξα Γρατινής 34
3 ΑΟ Φαναρίου  30
4 ΑΕ Κομοτηνής  28
5 ΑΣ Αλανότοπος  26
6 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 26
7 Αναγέννηση Παγουρίων  25
8 Πόντος Κομοτηνής  20
9 Βιστωνίδα Κοπτερού  20
10 ΑΣ Αγιοχωρίου  11
11 ΑΟ Μύστακα  2
12 ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου -7 (αποχώρησε)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.