Δυσκολες δοκιμασιες για ΓΑΣ και Α.Ε. Κομοτηνης!

Εντός έδρας ο ΓΑΣ την Κυριακή το απόγευμα

Μετά τις ήττες που γνώρισαν, τόσο ο ΓΑΣ όσο και η ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, οι δύο ομάδες καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς ο μεν ΓΑΣ θα αντιμετωπίσει την ΜΕΝΤ εντός έδρας η δε ΑΕΚ τον Πολύγυρο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
 
Η ομάδα μπάσκετ του προπονητή Λεμονίδη αντιμετωπίζει την τυπικά πρώτη στην βαθμολογία ΜΕΝΤ, η οποία μετά από τέσσερις αγωνιστικές παραμένει αήττητη και αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Β' εθνική κατηγορία.
 
Αξιοσημείωτο είναι επίσης, το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης  διαθέτει στο ρόστερ της τον Γιάννη Γιαννούλη, ο οποίος έγινε γνωστός  από το πέρασμα του στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ, του Παναθηναϊκού και του Άρη.
 
Από την άλλη πλευρά, η Α.Ε. Κομοτηνής σημειώνει  τρεις  διαδοχικές  ήττες  και επιδιώκει μια μεγάλη νίκη,  με σκοπό να την ενθαρρύνει ενόψει και της δύσκολης αγωνιστικής της πορείας.
 
Η Α.Ε.Κ  την ερχόμενη Κυριακή  θα αναμετρηθεί με  την ομάδα του  Πολύγυρου, η οποία  πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα,  καθώς  μετρά μία μόλις ήττα και βρίσκεται στην 4η  θέση της βαθμολογίας.
 
Η ομάδα του Βασίλη Στοάκη, παρά την αποτυχημένη της προσπάθεια κατά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου,  είναι σημαντικό να επανέλθει στις νίκες, καθώς έχει τις ικανότητες. Ωστόσο, η αυτοπεποίθηση των παικτών απουσιάζει. Γι’ αυτό πρέπει να ενισχυθεί μέσα από τις νίκες σε σημαντικούς αγώνες, όπως αυτών της ερχόμενης Κυριακής.
 
Και τα δύο παιχνίδια ξεκινούν στις 18.00. 

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής

ΓΑΣ Κομοτηνής-ΜΕΝΤ
Πολύγυρος-ΑΕ Κομοτηνής
Κένταυρος Καλλικράτειας-Ορφέας Ν. Σκοπού
ΧΑΝΘ-Μαντουλίδης
Αστέρας Σίνδου-Αίας Ευόσμου
Μακεδονικός-Ελευθερούπολη
Ευκαρπία-Απόλλων Καλαμαριάς

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.